CELEBRITIES

Η Charlize Theron έγινε 45 χρονών και το γιόρτασε με ένα virtual party


The Jennettes

8 Αυγούστου 2020

Η Charlize Theron έγινε 45 χρονών και το γιόρτασε με ένα virtual party

H ταλαντούχα και γοητευτική ηθοποιός, Charlize Theron, στις 7 Αυγούστου έγινε 45 χρονών και πρώτη φορά γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα ιδιαίτερο party. Διοργάνωσε ένα virtual party εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην Αμερική λόγω του κορωνοϊού. Συνδέθηκε λοιπόν με τα αγαπημένα της πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονταν η μητέρα της αλλά και οι δύο της κόρες, Jackson και August.

Η star, θέλοντας να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για όλες τις ευχές δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από αυτό το party γενεθλίων, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τα δύο της παιδιά και γράφει:

«Το πρώτο μου virtual party γενεθλίων… Νομίζω η μητέρα μου κοιμήθηκε σε πέντε λεπτά. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές για τα γενέθλιά μου. Το 2020 ήταν ένα σκληρό έτος αλλά σήμερα είναι μια λαμπερή ημέρα σίγουρα.»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.