CELEBRITIES

Η Selena Gomez θα παρουσιάσει τη δική της εκπομπή μαγειρικής και αυτό είναι το trailer


The Jennettes

10 Αυγούστου 2020

Η Selena Gomez θα παρουσιάσει τη δική της εκπομπή μαγειρικής και αυτό είναι το trailer

Η διάσημη pop star, Selena Gomez, κάνει μια στροφή στη καριέρα της για λίγο αφού θα παρουσιάσει δική της εκπομπή μαγειρικής και όπως δήλωσε η καραντίνα της έδωσε την έμπνευση για αυτό το νέο ξεκίνημα. Χαρακτηριστικά σε συνεντευξή της όταν ρωτήθηκε, κατά την προώθηση της νέας τηλεοπτικής σειράς μαγειρικής που ετοιμάζει, για το πώς η καραντίνα την επηρέασε είπε:

«Δεν είναι εύκολο για κανέναν να διαβεί αυτό που περνάμε. Δεν είναι φυσιολογικό και επηρεάζει τους ανθρώπους, ειδικά με ψυχικά προβλήματα, και άτομα που δεν θα μπορούσαν ποτέ να σκεφτούν πράγματα που σκέφτονται τώρα. Και είναι πραγματικό μπέρδεμα».

«Ήταν δύσκολο, αλλά προσπάθησα να βρω αυτό που χρειαζόμουν για να το ξεπεράσω. Έχω σπουδαίους φίλους και βλέπω έναν θεραπευτή οπότε σκέφτομαι θετικά». Συνέχισε, λέγοντας  «Έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου. Έχω μάθει περισσότερα για τη χώρα μου από ποτέ που πήγαινα σχολείο. Γι' αυτό νιώθω ευγνωμοσύνη». Η νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου στο HBO Max και ονομάζεται  «Selena + Chef» και βοηθός της θα είναι ο αγαπημένος της chef.

Δείτε το trailer:

https://instagram.com/p/CDhIsp4DfhG

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.