CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: Η ηθοποιός αποδεικνύει την εκπληκτική ομοιότητα 3 γενεών μέσα από μία φωτογραφία


The Jennettes

11 Αυγούστου 2020

Gwyneth Paltrow: Η ηθοποιός αποδεικνύει την εκπληκτική ομοιότητα 3 γενεών μέσα από μία φωτογραφία

Η 15χρονη κόρη της Gwyneth Paltrow, Apple Martin τον τελευταίο καιρό λανσάρει την πρόσφατη συλλογή ρούχων της μαμάς της ενώ και οι δύο δημοσιεύουν στο Instagram selfies από την περίοδο της καραντίνας. 

 Όπως πολλοί θαυμαστές έχουν διαπιστώσει, η ομοιότητα μεταξύ τους είναι εκπληκτική αλλά το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως και οι δυο τους μοιάζουν πολύ στην ηθοποιό και μαμά της Gwyneth, Blythe Danner. Η star, δημοσίευσε πρόσφατα μία ακόμη φωτογραφία των τριών γενεών, στην οποία μαμά, γιαγιά και κόρη ποζάρουν με φορέματα του Goop.

https://instagram.com/p/CDrItfeD86V/

Η αρμονία μεταξύ τους, είναι εντυπωσιακή ενώ πολλοί σχολιάζουν το γεγονός πως έχουν κάνει άψογους στιλιστικούς συνδυασμούς. H Gwyneth Paltrow τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα από τα πιο δυνατά brands γύρω από το όνομά της ενώ στο τελευταίο λανσάρισμα της ηθοποιού για την νέα skincare σειρά, η ίδια συνεργάστηκε με την μητέρα της αλλά και την κόρη της και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video. 

Δείτε ακόμη: Το πιο εύκολο καλοκαιρινό χτένισμα για το σγουρά μαλλιά και μερικές ακόμα ιδέες από την JLo 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.