CELEBRITIES

Elle Macpherson: «Η αληθινή ομορφιά είναι εσωτερική και ακτινοβολεί στην ψυχή, όχι στο δέρμα»


The Jennettes

12 Αυγούστου 2020

Elle Macpherson: «Η αληθινή ομορφιά είναι εσωτερική και ακτινοβολεί στην ψυχή, όχι στο δέρμα»

Απίστευτα εντυπωσιακή και σε άψογη φόρμα στα 56 της χρόνια, η Elle Macpherson αποδεικνύει ότι δεν έχει κατακτήσει άδικα τον τίτλο «The Body». Τα καλλίγραμμα πόδια και το λαμπερό χαμόγελό της είναι εκείνα που την καθιέρωσαν στο χώρο του modeling πίσω στα 80's. 

Κάθε της φωτογράφιση είναι εντυπωσιακή και εμπνέει το γυναικείο φύλο. Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η λαμπερή star αποδεικνύει πως η ομορφιά είναι υπόθεση εσωτερική, μεταφέροντας ίσως, το πιο σημαντικό μήνυμα σε κάθε γυναίκα, που εναντιώνεται στον χρόνο και δυσκολεύεται να αποδεχτεί την εξωτερική της εικόνα.

https://instagram.com/p/CDuxNqyh1ZN/

Όπως γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Δεν με απασχολεί το γήρας. Δεν νιώθω πίεση για την εξωτερική μου εμφάνιση πια, με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η ψυχική μου ευημερία. Σύμφωνα με τον τρόπο σκέψης μου, η αληθινή ομορφιά είναι εσωτερική, ακτινοβολεί στην ψυχή, και όχι στο δέρμα. Είναι ένας τρόπος ύπαρξης, ένας τρόπος ζωής, καθώς η ευεξία προσφέρει αυτοπεποίθηση, δύναμη και χάρισμα. Και κάπως έτσι εκπέμπει τη φυσική ζωτικότητα ανεξάρτητα από την ηλικία. Η εσωτερική ομορφιά είναι αυτή που είναι ελκυστική στους ανθρώπους».

https://instagram.com/p/CDuxNqyh1ZN/

Το δυνατό post της Mcpherson μεταφέρει το πιο αληθινό μήνυμα γύρω από την ομορφιά μιας γυναίκας ενώ σε προηγούμενη ανάρτηση, το μοντέλο έχει τονίσει πόσο σημαντικό είναι να ακολουθεί μια pant-based διατροφή, την οποία συνθέτουν οργανικά, ντόπια προϊόντα. Γέλιο, αγάπη, νερό και ήλιος/βιταμινή D  είναι τα στοιχεία που όπως εξηγεί, ενισχύουν το ανοσοποιητικό και συμβουλεύει να τα εντάξουμε όλοι στη ζωή μας. 

https://instagram.com/p/CCPHjC0AtBX/

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.