Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αγόρασαν σπίτι στη Santa Barbara της California για να έχουν μια «κανονική ζωή»

The Jennettes
Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex άνοιξαν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, αγοράζοντας σπίτι στη Santa Barbara της California, το οποίο βρίσκεται 100 μίλια βόρεια από το Los Angeles.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού στο περιοδικό People, «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex μετακόμισαν στο οικογενειακό σπίτι τους φέτος τον Ιούλιο. Εγκαταστάθηκαν στην ήσυχη ιδιοκτησία τους από τότε που ήρθαν και ελπίζουν να την σεβαστούν οι γείτονες, όπως επίσης και και τους ίδιους ως οικογένεια». 

Σκοπός του ζευγαριού είναι να μεγαλώσουν τον μικρό Archie σε ένα ήσυχο περιβάλλον και να του προσφέρουν «όσο γίνεται μια φυσιολογική ζωή». Μάλιστα, το νέο τους σπίτι είναι κοντά στη φίλη τους, Oprah Winfrey ενώ πολύ κοντά τους μένουν και άλλοι celebrities όπως η Ellen DeGeneres. 

Πριν πάρουν την απόφαση να μετακομίσουν, οι τρεις τους είχαν επαναγκατασταθεί στο Los Angeles νωρίτερα μέσα στο 2020 μετά την παραμονή τους στο Vancouver του Καναδά και έπειτα από την παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα. Το ζευγάρι έχει αποδείξει με τις κινήσεις του, ότι προτιμά έναν απλό τρόπο ζωής μακριά από τα καθημερινά φλας των παπαράτσι, και αυτό φαίνεται πως επιδιώκει μετά και την τελευταία απόφασή του να μετακομίσει στη Santa Barbara.