CELEBRITIES

Πέθανε ο αδελφός του Donald Trump στα 71 του χρόνια


The Jennettes

16 Αυγούστου 2020

Πέθανε ο αδελφός του Donald Trump στα 71 του χρόνια

Ο μικρότερος αδελφός του Donald Trump, Robert, έφυγε από τη ζωή το το Σάββατο το βράδυ, σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.


«Με βαριά καρδιά μοιράζομαι μαζί σας ότι ο υπέροχος αδελφός μου, ο Robert, πέθανε ειρηνικά απόψε. Δεν ήταν μόνο αδελφός μου, ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Θα μου λείψει πολύ, αλλά θα συναντηθούμε ξανά. Η μνήμη του θα ζήσει στην καρδιά μου για πάντα. Robert, σ 'αγαπώ. Αναπαύσου εν ειρήνη», τονίζει ο Trump στην ανακοίνωσή του.

jenny.gr

Ο 71χρονος Robert Trump, τρία χρόνια μικρότερος από τον 74χρονο πρόεδρο, ήταν στέλεχος επιχειρήσεων και είχε θέση αυξημένης ευθύνης στην οικογενειακή αυτοκρατορία ακινήτων, τον Οργανισμό Trump.

Ο πρόεδρος Trump τελευταία φορά, είχε επισκεφθεί τον αδελφό του την Παρασκευή στο Πρεσβυτεριανό Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν.

Ο πρόεδρος αναμένεται να παραστεί στην κηδεία, σύμφωνα με σύμβουλό του. Έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα τις ερχόμενες ημέρες καθώς σχεδιάζει να επισκεφθεί τέσσερις πολιτείες στο πλαίσιο της εκστρατείας επανεκλογής του.

Mέχρι στιγμής η αιτία του θανάτου του Ρόμπερτ Τραμπ δεν έχει γίνει γνωστή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.