CELEBRITIES

Η Claudia Schiffer έμοιαζε με γοργόνα μέσα στο υπέροχο Βalmain φόρεμα που επέλεξε για τα γενέθλια της


The Jennettes

27 Αυγούστου 2020

Η Claudia Schiffer έμοιαζε με γοργόνα μέσα στο υπέροχο Βalmain φόρεμα που επέλεξε για τα γενέθλια της

Η Claudia Schiffer γιόρτασε τα 50α γενέθλια με ένα πραγματικά εντυπωσιακό φόρεμα. Το θρυλικό μοντέλο από τη Γερμανία επέλεξε μια πλεκτή, Balmain δημιουργία σε μπλε ελεκτρίκ.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η Schiffer στο Instagram, το μοντέλο σβήνει τα κεριά στην τούρτα γενεθλίων της ενώ φοράει τη δημιουργία του Olivier Rousteing. "Σε ευχαριστώ @olivier_rousteing για το όμορφο φόρεμα γενεθλίων @balmain! 💙 Το λατρεύω.

Το δώρο του Rousteing αποτελούσε κομμάτι μιας παλιότερης καμπάνιας του Balmain, στην οποία ο Steven Klein είχε φωτογραφίσει τις Naomi Campbell και Cindy Crawford. Ο σχεδιαστής επαναδημιούργησε το σχέδιο που τότε είχε πράσινο χρώμα και για την ξανθιά καλλονή επέλεξε το μπλε.

Στη συνέχεια η Claudia Schiffer μοιράστηκε περισσότερα δώρα γενεθλίων στο Instagram - αυτή τη φορά από τους Dolce & Gabbana. "Τα γενέθλια έγιναν πιο όμορφα", έγραψε στη λεζάντα. "Stefano και Domenico ευχαριστώ για την custom τσάντα @dolcegabbana και τα δώρα σας x".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.