CELEBRITIES

Το Instagram post της Salma Hayek που αποδεικνύει ότι απολαμβάνει τις διακοπές της σαν Ελληνίδα


The Jennettes

1 Σεπτεμβρίου 2020

Το Instagram post της Salma Hayek που αποδεικνύει ότι απολαμβάνει τις διακοπές της σαν Ελληνίδα

H Salma Hayek εδώ και αρκετό διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της κάτω από τον ελληνικό ήλιο, ανεβάζοντας διάφορα posts στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται στην Πάρο ενώ όσο περνούν οι ημέρες, φαίνεται πως περνάει όλο και πιο ευχάριστες στιγμές στο νησί. 

 Στην τελευταία της ανάρτηση, η ηθοποιός έχει ανεβάσει μία φωτογραφία και δύο βίντεο, όπου τη βλέπουμε να σπάει πιάτα και να χορεύει ενώ ποζάρει με αρχαιοελληνικό στιλ. Όπως γράφει η ίδια στη λεζάντα της δημοσίευσης, «Ξεκίνησα τη νύχτα μου, δείχνοντας ωραία, περιμένοντας υπομονετικά για το δείπνο μου. Έξι ώρες αργότερα έσπαγα πιάτα όπως επιβάλλει η παράδοση στην Ελλάδα».

https://instagram.com/p/CEjptJvgquz/

Στο πρώτο βίντεο, η Hayek χορεύει υπό τους ρυθμούς του "Ζορμπά" ενώ στο δεύτερο σπάει πιάτα υπό το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας». Η ίδια έφτασε στο νησί μαζί με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, Γάλλο επιχειρηματία, François-Henri Pinault ενώ έχουν λάβει όλα τα μέτρα προστασίας από τον Covid, κυκλοφορώντας παντού με μάσκα. Αυτό ωστόσο, δεν έχει εμποδίσει τους δυο τους να ανταλλάξουν μερικά φιλιά, απολαμβάνοντας στο έπακρο το καλοκαίρι τους στην Ελλάδα.

https://instagram.com/p/CEEKuknosao/

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.