CELEBRITIES

Η Gigi Hadid σε νέες εντυπωσιακές λήψεις από την προχωρημένη εγκυμοσύνη της


The Jennettes

1 Σεπτεμβρίου 2020

Η Gigi Hadid σε νέες εντυπωσιακές λήψεις από την προχωρημένη εγκυμοσύνη της

Μετά την πρώτη επίσημη φωτογράφιση της με φουσκωμένη κοιλίτσα, η Gigi Hadid προχώρησε στη δημοσίευση και άλλων εντυπωσιακών λήψεων από την εγκυμοσύνη της, προκαλώντας ενθουσιασμό στους fans της. 

Η star ανέβασε μια σειρά από εκπληκτικά πορτρέτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ το ασπρόμαυρο φωτογραφικό υλικό τραβήχτηκε από το δίδυμο, Luigi και lango. Στις νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους οπαδούς του, το μοντέλο ποζάρει με ένα πράσινο διάφανο ύφασμα στο χρώμα της ελιάς, μέσα από το οποίο αποκαλύπτεται ο προχωρημένος μήνας της εγκυμοσύνης της. 

Η ίδια γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας, "33 εβδομάδες", ενημερώνοντας το κοινό σχετικά με το πότε αναμένεται να έρθει στον κόσμο το μωρό της. 

https://instagram.com/p/CEjsO-lniz5/

Σε άλλη λήψη, η Gigi ποζάρει σε ασπρόμαυρο φόντο και σαγηνεύει ως μέλλουσα μαμά ενώ ακολουθούν και άλλες εντυπωσιακές λήψεις, που αποκαλύπτουν πως η ίδια διανύει την πιο ευτυχισμένη και όμορφη περίοδο στη ζωή της. 

https://instagram.com/p/CEjsc4en4a7/https://instagram.com/p/CEWod3eHzbN/

Ποζάροντας σαν αερικό, η μέλλουσα μαμά μπορεί να καθυστέρησε να δημοσιεύσει επίσημα φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της αλλά οι εικόνες που παραδίδει τις τελευταίες ημέρες στο κοινό της, αποκαθιστούν όλο το διάστημα, κατά το οποίο η Gigi απέφευγε να δημοσιεύει στιγμιότυπα με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

https://instagram.com/p/CEjtEwvH6Y0/

Η Gigi Hadid έχει αποκαλύψει ότι συχνά φοράει φαρδιά ρούχα για λόγους άνεσης, κάτι που μπορεί να αλλάξει το μέγεθος της κοιλιάς της, ενώ φυσικά εξαρτάται κι από ποια γωνία βγαίνει η φωτογραφία. Μάλιστα, είχε δηλώσει πως θα είναι περήφανη και χαρούμενη να μοιραστεί την φουσκωμένη κοιλίτσα της και την εγκυμοσύνη της όταν θα το επιθυμεί εκείνη, όπως και έκανε τώρα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS