CELEBRITIES

Η Meghan και ο Harry φύτεψαν το αγαπημένο λουλούδι της πριγκίπισσας Diana σε παιδικό σταθμό στο Los Angeles


The Jennettes

2 Σεπτεμβρίου 2020

Η Meghan και ο Harry φύτεψαν το αγαπημένο λουλούδι της πριγκίπισσας Diana σε παιδικό σταθμό στο Los Angeles

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry επισκέφθηκαν παιδικό σταθμό στο Los Angeles, φορώντας προστατευτικές μάσκες λόγω της πανδημίας του covid και συμμετείχαν σε εξωτερικές δραστηριότητες με τα μικρά παιδιά.

«Εκτός από το να βοηθούν τα παιδιά να φυτέψουν τον κήπο του Preschool Learning Center, πέρασαν χρόνο, μοιράστηκαν την εκτίμησή τους για τη φύση και βοήθησαν να εμφυσήσουν στα παιδιά τη σημασία της υγιεινής διατροφής. Εκτιμούμε πραγματικά τον χρόνο και τη φροντίδα τους για τους μαθητές μας», σχολίασε χαρακτηριστικά στο Instagram ο παιδικός σταθμός, αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες.

https://instagram.com/p/CEl2R8JgFKC/

Το πρώην πριγκιπικό ζεύγος πραγματοποίησε την επίσκεψη στην 23η επέτειο του θανάτου της μητέρας του Harry, πριγκίπισσας Diana. Μάλιστα, η επιλογή του φυτού δεν ήταν διόλου τυχαία, καθώς ήταν το αγαπημένο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, το «μη με λησμόνει». Φύτεψαν, επίσης, πετούνιες, αγριολούλουδα της Καλιφόρνιας, τομάτες και μπιζέλια. Μετά την κηπουρική με τα παιδιά, το ζευγάρι τούς διάβασε μερικά βιβλία για τα λαχανικά και τη φύτευση, αλλά και το παραμύθι «Ο Τζακ και η φασολιά».

Δείτε ακόμη: Meghan Markle και Prince Harry στην πρώτη κοινή τους εμφάνιση

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.