CELEBRITIES

Ο Bradley Cooper μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για τη στενή σχέση με τη μητέρα του και για το πώς βιώνει την καραντίνα


The Jennettes

2 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Bradley Cooper μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για τη στενή σχέση με τη μητέρα του και για το πώς βιώνει την καραντίνα

Oι οπαδοί του Bradley Cooper γνωρίζουν καλά πως ο διάσημος ηθοποιός είναι πολύ δεμένος με τη μητέρα του ενώ σχεδόν κάθε του εμφάνιση επάνω στο κόκκινο χαλί ήταν μαζί της.

Ο star σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στον Anthony Ramos από τη συνεργασία μαζί του στην ταινία "A Star is Born", μίλησε για το πώς βιώνει την καραντίνα, αλλά και για το ότι προσπαθεί να μένει διαρκώς κοντά στη Gloria Campano. 

Λέγοντας πως προσπαθεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός αυτή την εποχή, ο 45χρονος ηθοποιός αποκαλύπτει: "Είμαστε στο ίδιο σπίτι με την κόρη μου, τη μητέρα μου και τα δύο μας σκυλιά όλο αυτό το διάστημα". Όπως τόνισε σε ένα σημείο της αποκαλυπτικής του συνέντευξης ο Cooper, ύψιστη προτεραιότητά του όλο αυτό τον καιρό είναι η υγεία της μητέρας του. "Η μητέρα μου πλησιάζει τα 80 και εξαιτίας της κολοστομίας, δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με κανέναν. Προσπαθώ να μένω μαζί της στο σπίτι γιατί δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κολλήσει τον ιό". 

https://instagram.com/p/BtLW-1AgQFn/

Συνεπώς όλους αυτούς τους μήνες, ο Cooper μένει μαζί με τις δύο σημαντικότερες γυναίκες της ζωής του αν και είναι ήδη γνωστό πως ο ηθοποιός έμενε πολύ καιρό νωρίτερα στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα του. Για την ακρίβεια, ο ηθοποιός μένει μαζί της από το 2011, όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Charles Cooper. 

Όπως είχε άλλωστε ομολογήσει ο ίδιος για τη μητέρα του στο Esquire λίγο μετά τη μετακόμισή της στο σπίτι του στο Los Angeles, "Λατρεύω να μένω μαζί της. Δεν θα μπορούσα διαφορετικά". 

Δείτε επίσης: 30 χρόνια πίσω από τον φωτογραφικό φακό του Andy Gotts 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.