ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Sarah Jessica Parker έκανε το απόλυτο hairstyle, ιδανικό για κάθε εποχή: Δείτε πώς μπορείτε να το υιοθετήσετε κι εσείς


The Jennettes

2 Σεπτεμβρίου 2020

Η Sarah Jessica Parker έκανε το απόλυτο hairstyle, ιδανικό για κάθε εποχή: Δείτε πώς μπορείτε να το υιοθετήσετε κι εσείς

Εάν υπάρχει ένα στοιχείο που θαυμάζουμε επάνω στη διάσημη και αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Sex And The City, Carrie Bradshaw, αυτό είναι τα μαλλιά της και η πλούσια υφή τους. 

Η μοναδική Sarah Jessica Parker δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία μπροστά από το MoMA όπου τη βλέπουμε από την πίσω πλευρά και φυσικά, όλη μας η προσοχή στρέφεται στο hair look της, που θα μπορούσε να βαφτιστεί ως μία από τις πιο έντονες καλοκαιρινές τάσεις, που ταιριάζουν πολύ σε κάθε τύπο γυναίκας όλες τις εποχές του χρόνου.

https://instagram.com/p/CEUmKEDlXzu/

Ποζάροντας με εντυπωσιακά μακριά μαλλιά σε ατημέλητο στιλ, η star δημιούργησε το πιο εύκολο, sexy και νεανικό look που μπορείτε να έχετε. Εάν θέλετε να μιμηθείτε το συγκεκριμένο hair look, δεν υπάρχει λόγος να ψάχνετε να βρείτε προϊόν για τα μαλλιά σας, το οποίο θα σας χαρίσει beach style. Με ελάχιστα υλικά και ένα μπουκάλι-spray θα έχετε το προϊόν έτοιμο στο σπίτι σας, φτιαγμένο από τα χεράκια σας!

Τι θα χρειαστείτε λοιπόν;

Μία κουταλιά της σούπας έλαιο καρύδας

Μία κουταλιά της σούπας θαλασσινό αλάτι

Ένα κουταλάκι του γλυκού gel για τα μαλλιά

Μία κουταλιά της σούπας conditioner (προαιρετικό)

Μία κούπα νερό

Διαδικασία:

Τοποθετήστε το λάδι καρύδας σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ και βάλτε το στο φούρνο μικροκυμάτων για 15-30 δευτερόλεπτα μέχρι να λιώσει. Αναμείξτε το με το αλάτι, το gel και το conditioner. Ανακατέψτε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Ζεστάνετε το νερό μέχρι να κάψει, αλλά όχι να βράσει και ρίξτε το μέσα στο μείγμα ελαίου καρύδας. Ρίξτε το μέσα στο μπουκάλι-spray. Ψεκάστε το υλικό σε νωπά μαλλιά και αφήστε το να στεγνώσει.

Το αποτέλεσμα θα μοιάζει φυσικό και μη επιτηδευμένο, ακριβώς σαν της Sarah Jessica Parker. Σήμερα, είναι μια καλή ευκαιρία να το δοκιμάσετε, και γιατί όχι, να το υιοθετήσετε κι εσείς το φετινό Φθινόπωρο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.