CELEBRITIES

H Salma Hayek γίνεται 54 και το γιορτάζει με ένα ιδιαίτερο post από τις διακοπές της στην Ελλάδα


The Jennettes

2 Σεπτεμβρίου 2020

H Salma Hayek γίνεται 54 και το γιορτάζει με ένα ιδιαίτερο post από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Η Salma Hayek σήμερα γίνεται 54 ετών και μόλις πριν λίγες ώρες ανέβασε μια εντυπωσιακή φωτογραφία με μαγιό από τις διακοπές της στην Ελλάδα. 

Με ασύγκριτο στιλ και χάρη, η star είναι η επιτομή της κομψότητας, ποζάροντας στον φακό με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και παρεό που αναδεικνύει υπέροχα την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Για τις ανάγκες της εορταστικής φωτογράφισης, η ηθοποιός πήγε σε ένα μέρος με εντυπωσιακή θέα κοντά στη φύση. 

https://instagram.com/p/CEmkXHlDA5J/

 Όπως γράφει η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε χθες και στα Ισπανικά, "Μαντέψτε ποιος γίνεται αύριο 54; Παρεμπιπτόντως, αυτή δεν είναι μια Πέμπτη από τα παλιά!". Το ιδιαίτερο post φυσικά, απέσπασε αμέτρητα σχόλια και likes και πολλές ευχές για την προσωπική της Πρωτοχρονιά. 

Φυσικά, και η δεύτερη φωτογραφία της δημοσίευσης συγκέντρωσε σχόλια θαυμασμού καθώς το πρόσωπό της είναι αψεγάδιαστο και η όψη της star είναι πιο νεανική από ποτέ. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.