CELEBRITIES

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry υπέγραψαν συμβόλαιο διαρκείας με το Netflix


The Jennettes

3 Σεπτεμβρίου 2020

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry υπέγραψαν συμβόλαιο διαρκείας με το Netflix

Το πρώην πριγκιπικό ζεύγος, Meghan και Harry, έγινε γνωστό ότι θα κάνει ντοκιμαντέρ, ταινίες μεγάλου μήκους, σεναριογραφικές τηλεοπτικές εκπομπές και παιδικές σειρές στο Netflix.

«Οι ζωές μας, ανεξάρτητα η μία από την άλλη, και ως ζευγάρι μας επέτρεψαν να κατανοήσουμε τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος: του θάρρους, της ανθεκτικότητας και της ανάγκης για σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων», ανέφεραν οι Meghan και Harry σε μια δήλωση. «Μέσα από τη δουλειά μας σε διαφορετικές κοινότητες και περιβάλλοντά, θα επιχειρήσουμε να ρίξουμε φως στις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, θα επικεντρωθούμε στη δημιουργία περιεχομένου που ενημερώνει αλλά και δίνει ελπίδα».

https://instagram.com/p/CEqJh-kgkNY/

Η Meghan και ο Harry δήλωσαν μεταξύ άλλων πως η «άνευ προηγουμένου προσέγγιση χρηστών του Netflix θα μας βοηθήσει να μοιραζόμαστε περιεχόμενο με επιρροή που ξεκλειδώνει τη δράση». Ο διευθύνων σύμβουλος περιεχομένου του Netflix Ted Sarandos από την πλευρά του επεσήμανε πως «Ο Harry και η Μeghan έχουν εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με την αυθεντικότητα, την αισιοδοξία και τις ηγετικές τους ικανότητες. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που επέλεξαν το Netflix ως το δημιουργικό τους σπίτι - και είμαστε ενθουσιασμένοι που λένε ιστορίες, οι οποίες μπορούν να συμβάλλουν στην ενίσχυση της κατανόησης για το κοινό σε όλο τον κόσμο».

Δείτε ακόμη: Meghan Markle και Prince Harry στην πρώτη κοινή τους εμφάνιση 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.