CELEBRITIES

Μeryl Streep: Η απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά της, την έκανε αγνώριστη


The Jennettes

3 Σεπτεμβρίου 2020

Μeryl Streep: Η απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά της, την έκανε αγνώριστη

Η Meryl Streep μπορεί να μετατραπεί σε σχεδόν οποιονδήποτε χαρακτήρα για χάρη της τέχνης και ανυπομονούμε να την δούμε στην επερχόμενη μουσική κωμωδία Netflix, "The Prom", βασισμένο στο show του Broadway με το ίδιο όνομα.

Την κινηματογραφική έκδοση σκηνοθετεί ο φημισμένος Ryan Murphy, ο άνθρωπος πίσω από το "Glee", "American Horror Story", "Hollywood" και "The Politician". Εκείνος είναι που μοιράστηκε μια φωτογραφία του cast στο Instagram και στην οποία η βραβευμένη ηθοποιός Meryl Streep δείχνει αγνώριστη.

https://instagram.com/p/CEjwzGqJbwF/

«Γνωρίστε το απίστευτο καστ του Netflix's THE PROM», έγραψε. «Μια ομάδα αληθινών στρατιωτών που αγκάλιασαν και ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα κατά τη διάρκεια του COVID, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε σε όλους μια εμπνευσμένη ιστορία φιλοδοξίας, που όλοι χρειαζόμαστε τώρα».

Στην εικόνα, η Streep έχει κοντά, κόκκινα μαλλιά και φοράει έντονο κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει με το κόκκινο πόντσο της με γούνα. Η Streep θα παίξει την Dee Dee Allen, μια εγωκεντρική σταρ του Broadway, στην ταινία. Όσο για το νέο look στα μαλλιά της, ήταν μια έκπληξη που δεν περιμέναμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.