CELEBRITIES

H Beyonce στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις Αφροαμερικανών στις ΗΠΑ με τον πιο έμπρακτο τρόπο


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2020

H Beyonce στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις Αφροαμερικανών στις ΗΠΑ με τον πιο έμπρακτο τρόπο

Η Beyonce σκοπεύει να δωρίσει ακόμα 1 εκατομμύριο δολάρια σε μικρές επιχειρήσεις μαύρων στις ΗΠΑ μέσω του ιδρύματος BeyGOOD.

Missing content item.

Έχοντας μιλήσει για το κατά πόσο η πανδημία έχει επηρεάσει αρνητικά τους Αφροαμερικανούς πολίτες, η διάσημη τραγουδίστρια νιώθει την ανάγκη να δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την ενίσχυση αυτών των ανθρώπων. Μάλιστα, η εταιρεία της έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία από τον Ιούλιο με τον οργανισμό πολιτικών δικαιωμάτων των μαύρων, NAACP ώστε να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των μικρών επιχειρήσεων και στην οικονομική ενίσχυση τους.

Οι συνέπειες της πανδημίας στις ευάλωτες αυτές ομάδες είναι ιδιαίτερα αρνητικές καθώς όπως έχει σημειώσει η star, οι μαύροι Αμερικανοί «ανήκουν σε βασικά μέρη του εργατικού δυναμικού, που δεν έχουν την πολυτέλεια και την άνεση να δουλεύουν από το σπίτι».

Μεταξύ άλλων, η Beyonce τονίζει προς τις ομάδες αυτών των ανθρώπων, «Παρακαλώ προστατευτείτε. Είμαστε μία οικογένεια και σας χρειαζόμαστε». Το ποσό που πρόκειται να διαθέσει στις μικρές επιχειρήσεις, θα προσφέρει σίγουρα ανακούφιση στον πληθυσμό, που ταλαιπωρείται περισσότερο από κάθε άλλο, την ιδιαίτερη αυτή περίοδο.

Δείτε ακόμη: Beyoncé's Most Iconic Music Video Looks

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS