CELEBRITIES

Frogmore Cottage: Η Meghan και ο Harry αποπλήρωσαν τα 2,4 εκατ. λίρες για την ανακαίνισή του


The Jennettes

8 Σεπτεμβρίου 2020

Frogmore Cottage: Η Meghan και ο Harry αποπλήρωσαν τα 2,4 εκατ. λίρες για την ανακαίνισή του

Το πρώην πριγκιπικό ζευγάρι των Harry και Meghan, επέστρεψε το ποσό για την ανακαίνιση της κατοικίας τους στη Βρετανία, Frogmore Cottage.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε ότι αποπλήρωσαν στο σύνολό του το ποσό, που είχε αντληθεί από κονδύλι για τη βασιλική οικογένεια. «Ο δούκας του Sussex έκανε μια εισφορά στο ταμείο της βασιλικής επιχορήγησης. Αυτό το ποσό κάλυψε πλήρως το κόστος της αναγκαίας ανακαίνισης του Frogmore Cottage, ιδιοκτησία της βασίλισσας, που θα παραμείνει κατοικία του δούκα και της οικογένειάς του στη Βρετανία», ανέφερε ο εκπρόσωπος.

https://instagram.com/p/CE23Qv0gXWg/

Από τη στιγμή που έφυγαν από τη Βρετανία, ο πρίγκιπας Κάρολος στήριζε οικονομικά το ζευγάρι. Όμως, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του δούκα και της δούκισσας, αναφέρθηκε ότι πλέον δεν παίρνουν χρήματα από τον πρίγκιπα της Ουαλίας. Η αποπληρωμή του λογαριασμού της ανακαίνισης του Frogmore Cottage προβλεπόταν από τη συμφωνία που είχαν κάνει με το Μπάκιγχαμ, όταν αποφάσισαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά καθήκοντά τους. Μέχρι τώρα, βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως το ζευγάρι κατέβαλε το ποσό σε δόσεις. Πλέον όμως, σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, αποπλήρωσαν την οφειλή.

https://instagram.com/p/CE2j1-1nyuF/

Δείτε ακόμη: Meghan Markle και Prince Harry στην πρώτη κοινή τους εμφάνιση

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.