CELEBRITIES

Kaia Gerber: H νέα φημολογούμενη σχέση του μοντέλου με τον 23χρονο Αυστραλό, Jacob Elordi


The Jennettes

9 Σεπτεμβρίου 2020

Kaia Gerber: H νέα φημολογούμενη σχέση του μοντέλου με τον 23χρονο Αυστραλό, Jacob Elordi

Η Kaia Gerber 19 ετών και κόρη της θρυλικής Cindy Crawford, απασχολεί καθώς μεγαλώνει, όλο και περισσότερο τα media με τις σχέσεις της. Ο νέος σύντροφος της φημολογείται ότι είναι ο 23χρονος Αυστραλός Jacob Elordi, πρώην της Zendaya.

Η σχέση της τελευταίας με τον Jacob Elordi έληξε σύντομα. O πρωταγωνιστής του Netflix, που απέκτησε εκατομμύρια θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο μέσα από τη συμμετοχή του στην ταινία Kissing Booth, μετά τον χωρισμό του με την Zendaya, φαίνεται ότι βγαίνει με την Kaia Gerber.

Το γεγονός αποκαλύφθηκε όταν ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Kaia να γευματίζει με τον νεαρό ηθοποιό στο Nobu στο Μαλιμπού. Η Kaia Gerber για την περίσταση προτίμησε casual look με jeans κι ένα μαύρο τοπ ενώ μαζί της είχε τον σκύλο της. Το δείπνο τους έμοιαζε σίγουρα με ρομαντικό ραντεβού αλλά πηγή ανέφερε στο E! News ότι οι δυο τους δεν είναι ζευγάρι.

"Ο Jacob σίγουρα ενδιαφέρεται να βγει με την Kaia, αλλά δεν τρέχει τίποτα σοβαρό μεταξύ τους", ανέφερε χαρακτηριστικά. "Έχουν πολλούς κοινούς φίλους και έχουν κάνει παρέα πολλές φορές στο παρελθόν. Είναι και οι δύο πολύ χαλαροί άνθρωποι και έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Ο Jacob κάνει την Kaia να γελά και η οικογένειά της τον λατρεύει. Η Kaia κρατά τα πράγματα σε φιλικό επίπεδο σε αυτή τη φάση αλλά υπάρχει φλερτ ανάμεσά τους. Έχει πει στους φίλους της ότι είναι ελεύθερη και ότι απλά βγαίνει και περνάει καλά”.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.