CELEBRITIES

Η Madonna γράφει την κινηματογραφική της αυτοβιογραφία και μας δίνει νέες πληροφορίες για το σενάριο της ζωής της


The Jennettes

15 Σεπτεμβρίου 2020

Η Madonna γράφει την κινηματογραφική της αυτοβιογραφία και μας δίνει νέες πληροφορίες για το σενάριο της ζωής της

Η Madonna επιβεβαίωσε με ένα Instagram Live ότι το μυστικό project στο οποίο δούλευε από την αρχή της καραντίνας ήταν η ταινία με θέμα τη ζωή της.

Δίπλα της στο live εμφανίζεται η Diablo Cody με την οποία συνυπογράφουν το σενάριο, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες πληροφορίες για το project.

jenny.gr

Μέσω μια νέας συνέντευξης που έδωσαν μέσω Instagram Live, η «Βασίλισσα της Pop» και η σεναριογράφος του «Juno» αποκάλυψαν πως η ταινία θα αφορά τη ζωή της Madonna, αλλά και τον αγώνα που έδωσε για να επιβιώσει «ως καλλιτέχνης σε έναν ανδρικό κόσμο».

https://youtu.be/BjaIufroS5U

«Ειλικρινά, ήταν μια από τις καλύτερες εποχές στην ζωή μου και μια από χειρότερες εποχές. Ελπίζω να μπορώ να απεικονίσω ή να εκφράσω πόσο συναρπαστική εποχή ήταν για μένα με κάθε τρόπο» σχολίασε η Madonna στην συνέντευξη μιας ώρας που έδωσε στο Instagram.

Η ταινία όμως φαίνεται πως θα εξετάσει κι άλλες περιόδους της καριέρας της Madonna, όπως την συνεργασία της με τον Andrew Lloyd Webber για την βιογραφική ταινία «Εβίτα», χάρη στην οποία η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κέρδισε μια Χρυσή Σφαίρα.

Δείτε ακόμη: Τα hairstyles της Madonna είναι τόσο unique όσο και η μουσική της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.