Η Madonna γράφει την κινηματογραφική της αυτοβιογραφία και μας δίνει νέες πληροφορίες για το σενάριο της ζωής της

The Jennettes
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020

Η Madonna επιβεβαίωσε με ένα Instagram Live ότι το μυστικό project στο οποίο δούλευε από την αρχή της καραντίνας ήταν η ταινία με θέμα τη ζωή της.

Δίπλα της στο live εμφανίζεται η Diablo Cody με την οποία συνυπογράφουν το σενάριο, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες πληροφορίες για το project.

Μέσω μια νέας συνέντευξης που έδωσαν μέσω Instagram Live, η «Βασίλισσα της Pop» και η σεναριογράφος του «Juno» αποκάλυψαν πως η ταινία θα αφορά τη ζωή της Madonna, αλλά και τον αγώνα που έδωσε για να επιβιώσει «ως καλλιτέχνης σε έναν ανδρικό κόσμο».

«Ειλικρινά, ήταν μια από τις καλύτερες εποχές στην ζωή μου και μια από χειρότερες εποχές. Ελπίζω να μπορώ να απεικονίσω ή να εκφράσω πόσο συναρπαστική εποχή ήταν για μένα με κάθε τρόπο» σχολίασε η Madonna στην συνέντευξη μιας ώρας που έδωσε στο Instagram.

Η ταινία όμως φαίνεται πως θα εξετάσει κι άλλες περιόδους της καριέρας της Madonna, όπως την συνεργασία της με τον Andrew Lloyd Webber για την βιογραφική ταινία «Εβίτα», χάρη στην οποία η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κέρδισε μια Χρυσή Σφαίρα.

Δείτε ακόμη: Τα hairstyles της Madonna είναι τόσο unique όσο και η μουσική της