CELEBRITIES

Jennifer Aniston - Brad Pitt: Θα βρεθούν μαζί διαδικτυακά για φιλανθρωπικό σκοπό


The Jennettes

15 Σεπτεμβρίου 2020

Jennifer Aniston - Brad Pitt: Θα βρεθούν μαζί διαδικτυακά για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt θα συμμετέχουν στη διαδικτυακή ανάγνωση της ταινίας «Fast Times at Ridgemont High» παρέα με άλλους διάσημους ηθοποιούς.

Η διαδικτυακή συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 17 Σεπτεμβρίου και τα έσοδα θα διατεθούν στη μη κυβερνητική οργάνωση CORE (Community Organized Relief Effort) του Sean Penn και την Reform Alliance. Στο πάνελ θα συμμετέχουν επίσης οι Ντέιν Κουκ, Μόργκαν Φρίμαν, Χένρι Γκόλντινγκ, Σία Λεμπούφ, Μάθιου Μακόναχι, Τζίμι Κίμελ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζον Λέτζεντ, Ρέι Λιότα αλλά και ο Σον Πεν, που πρωταγωνίστησε στην ταινία το 1982.

https://instagram.com/p/CFJSSJ0jdGo/

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί ποιον ρόλο θα υποδυθεί ο καθένας, αν και ο Sean Penn επιβεβαίωσε πως δεν θα τον ξαναδούμε στον χαρακτήρα του Jeff Picoli, που είχε στην ταινία «Πλακατζήδες και μπουμπούκια» 

Ο Pitt με την Aniston υπήρξαν παντρεμένοι από το 2000 μέχρι το 2005 και έκτοτε παραμένουν φίλοι, ενώ πρόσφατα συναντήθηκαν για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες στα παρασκήνια των Screen Actors Guild Awards νωρίτερα φέτος.

Δείτε ακόμη: BEST DRESSED SAG AWARDS 2020

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.