CELEBRITIES

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Halle Berry για τον διαβήτη και πώς τον αντιμετωπίζει


The Jennettes

14 Σεπτεμβρίου 2020

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Halle Berry για τον διαβήτη και πώς τον αντιμετωπίζει

H Halle Berry είναι μια από τις stars του Hollywood, που τους αρέσει να μοιράζονται τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες για να εμπνεύσουν τους άλλους. Η γοητευτική λοιπόν ηθοποιός έδωσε μια νέα συνέντευξη και μίλησε ανοιχτά για την διαβήτη.

Η 54χρονη Halle αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι προσέχει πλέον πολύ τον εαυτό της διότι ανήκει σε ευπαθή ομάδα. Η ίδια εξομολογήθηκε ότι νιώθει πως είναι σε κίνδυνο λόγω του διαβήτη τύπου 2, με τον οποίο διαγνώστηκε το 1989.

https://instagram.com/p/CE7INpHldMc

Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Αισθάνομαι ότι κινδυνεύω. Είμαι πολύ αυστηρή στο θέμα της καραντίνας και με ποιον έρχομαι σε επαφή. Στο σπίτι μου έχω δημιουργήσει ένα σημείο όπου ο,τιδήποτε έρχεται από τον έξω κόσμο, πρέπει να περάσει από απολύμανση".

"Νόμιζα ότι είχα καρκίνο στα κόκαλα. Νόμιζα ότι ήταν πρώιμη οστεοπόρωση. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου συνέβαινε αυτό ενώ ήμουν σε πραγματικά άψογη κατάσταση. Τα οστά μου σπάνε ευκολότερα από άλλους ανθρώπους", είπε συγκεκριμένα.

https://instagram.com/p/CDr0sXKj5lQ

Φυσικά, η Halle Berry δεν παρέλειψε να καταλήξει σε ένα αισιόδοξο μήνυμα για όλους:

" Ένιωθα άρρωστη, πολύ άρρωστη, το 1989 που είχα γυρίσματα στην τηλεόραση. Αισθανόμουν τεράστια ανάγκη για ενέργεια αλλά δεν είχα χρόνο να σηκωθώ να φάω ένα κομματάκι σοκολάτα. Πραγματικά δεν καταλάβαινα τι είχα πάθει.

Κατάλαβα ότι είχε έρθει η ώρα να φροντίσω τον εαυτό μου και μπορώ πλέον να πω ότι τώρα είμαι υγιέστερη απ’ ότι στο παρελθόν, πριν νοσήσω με διαβήτη. Άρχισα να καταναλώνω φρέσκα λαχανικά, κοτόπουλο, ψάρι και μακαρόνια. Έκοψα το κόκκινο κρέας και τα πολλά φρούτα που περιέχουν ζάχαρη. Τώρα τα αγαπημένα μου πιάτα είναι πολύ απλά, όπως τόνος στο γκριλ και πατάτες με λιωμένο σκόρδο.

Ο διαβήτης τελικά εξελίχθηκε σε ένα δώρο. Μου έδωσε δύναμη και αντοχή γιατί έπρεπε να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα, όσο οδυνηρή κι αν ήταν".

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.