CELEBRITIES

H Miley Cyrus δεν είναι πια vegan και εξηγεί το λόγο


The Jennettes

15 Σεπτεμβρίου 2020

H Miley Cyrus δεν είναι πια vegan και εξηγεί το λόγο

Η Miley Cyrus μοιράζεται πολλές από τις συνηθειές της με τους θαυμαστές της. Μέσα σε αυτές είναι και η διατροφή της. Τα τελευταία χρόνια η ίδια είχε ακολουθήσει την vegan διατροφή αλλά πρόσφατα έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με τον συγκεκριμένο τρόπο διατροφής.

Σε ένα επεισόδιο του "The Joe Rogan Experience" podcast είπε ότι δεν ακολουθεί πλέον vegan διατροφή γιατί είχε σοβαρά προβλήματα με την υγεία της εξαιτίας αυτής.

Χαρακτηριστικά η pop star δήλωσε:

"Ήμουν vegan για πολύ καιρό και έπρεπε να προσθέσω ψάρια στη ζωή μου γιατί ο εγκέφαλός μου δεν λειτουργούσε σωστά. Ακολουθούσα την πιο αυστηρή vegan διατροφή από το 2013 έως το 2019 αλλά πήρα την απόφαση να την εγκαταλείψω".

https://instagram.com/p/CEkIi8op_of

Μάλιστα, η Miley ανέφερε ότι το πρώτο μη vegan γεύμα που είχε στα 6 χρόνια ήταν ψημένο ψάρι που είχε ετοιμάσει ο πρώην σύζυγός της Liam Hemsworth είπε ότι «έκλαψα, για πολύ καιρό. Έκλαψα για το ψάρι. Πραγματικά με πονάει να τρώω ψάρια».

Πλέον θεωρεί τον εαυτό της "pescatarian", δηλαδή χορτοφάγο που τρώει ψάρι.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.