CELEBRITIES

Charlize Theron: «Δεν έχω βγει ραντεβού εδώ και 5 χρόνια και απολαμβάνω να είμαι single»


The Jennettes

18 Σεπτεμβρίου 2020

Charlize Theron: «Δεν έχω βγει ραντεβού εδώ και 5 χρόνια και απολαμβάνω να είμαι single»

Η Charlize Theron βρέθηκε καλεσμένη στο "The Drew Barrymore Show" και μίλησε στη Drew Barrymore για τις σχέσεις της και τα ραντεβού της. 

Κατά την εμφάνισή της, η star του "The Old Guard" άνοιξε την καρδιά της για την ερωτική της ζωή, αποκαλύπτοντας ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που βγήκε ραντεβού. "Έχω βγει μερικά ραντεβιύ, αλλά δεν έχω γνωρίσει κανέναν ουσιαστικά για πάνω από πέντε χρόνια", είπε η Theron στη Barrymore, η οποία απάντησε με ενθουσιασμό, "Κι εγώ!"

https://youtu.be/7PPV_V4c7OQ

Η Theron είχε μακροχρόνιες σχέσεις με τον Stuart Townsend από το 2002 έως το 2010 και τον Sean Penn από το 2013 έως το 2015. Αν και είπε ότι είναι "πάντα ανοιχτή" σε νέα ραντεβού, η Theron σημείωσε ότι αυτός που θα γνωρίσει, πρέπει να είναι κάποιος ξεχωριστός. «Νιώθω σαν να βρίσκομαι σε ένα μέρος της ζωής μου όπου πρέπει να υπάρχει πολύ παιχνίδι», συνέχισε. "Όχι το είδος του παιχνιδιού που σκεφτόμαστε. Το είδος του παιχνιδιού που μοιάζει με αυτό που λέμε: «η ζωή μου είναι πολύ καλή, οπότε καλύτερα να μπορείς να το συνδυάσεις και ίσως και καλύτερα» γιατί απλά δεν θα δεχτώ τίποτα λιγότερο."

Παρά το γεγονός ότι είναι single, η Theron είπε ότι δεν βιάζεται να μπει σε σχέση, προσθέτοντας ότι κάνει το καθήκον της ως μητέρα στα υιοθετημένα παιδιά της, Jackson και Auguste. «Δεν θέλω και τόσο πολύ να βγω ραντεβού», είπε. "Μπορώ να το πω ειλικρινά στη ζωή μου: Δεν νιώθω μόνη." Σύμφωνα με τη Theron, το να είναι κάποια μητέρα αλλάζει τις προτεραιότητές της.

«Μόλις απέκτησα τα παιδιά μου, δεν είναι ότι αντικαθιστούν κάτι ή ότι σε κάνουν λιγότερο ενδιαφέρον για κάτι άλλο», είπε. "Νομίζω ότι οι προτεραιότητές μας είναι άλλες, γιατί θέλει πολύ δουλειά να είσαι γονέας." Η Barrymore, που είναι μητέρα της Olive και της Frankie, είπε ότι καταλαβαίνει τη Theron και ό,τι αφορά στα ραντεβού της. "Πάντα λέω ότι θα ήθελα κάποιος να είναι μια προσθήκη, αν όχι εξίσωση, και ποτέ μια αφαίρεση", δήλωσε η Barrymore. «Θα το οικειοποιηθώ», είπε η Theron. "Το κλέβω, για να το ξέρεις."

Δείτε ακόμη: Να γιατί η Charlize Theron είναι σταθερή αξία...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.