CELEBRITIES

Η Gigi Hadid δείχνει την κοιλιά της λίγο πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί


The Jennettes

18 Σεπτεμβρίου 2020

Η Gigi Hadid δείχνει την κοιλιά της λίγο πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί

H Gigi Hadid ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το μωρό που περιμένει με τον Zayn Malik. 

Η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του μικρού τους έχει ξεκινήσει ενώ το μοντέλο τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφορεί πολύ στα social media σε διάφορες λήψεις με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η Bella Hadid πρόσφατα, μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram της. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν στο αγρόκτημα της οικογένειάς τους στην Πενσυλβανία, όπου πέρασαν μεγάλο μέρος του χρόνου κατά τη διάρκεια της καραντίνας. “11 Ιουνίου 2020 " έγραψε η Bella. "Δύο ψωμάκια ψήνονται, το δικό μου είναι από το burger που μόλις έφαγα και της Gigi είναι από τον Zayn Malik. Σας αγαπώ και τους δύο τόσο πολύ που δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω”, σχολίασε χαρακτηριστικά η Bella κάτω από τη φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram.

https://instagram.com/p/CFKl3eRg-Ri/

Αυτή τη φορά, η ετοιμόγεννη star ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλιά, γράφοντας στη λεζάντα του post, πως από την 27η εβδομάδα κύησης, ο χρόνος κύλησε σαν νερό. 

https://instagram.com/p/CFQDv9Cnakd/

Οι παραπάνω φωτογραφίες πρέπει να έχουν τραβηχτεί στο εξοχικό της οικογένειας στην Πενσυλβάνια, ενώ όλες οι λήψεις αποθεώθηκαν από τους fans. Οι αξιολάτρευτες πόζες προκάλεσαν καταιγισμό από σχόλια, ευχές και likes ενώ είναι φανερό πια πως η ίδια με τον σύντροφό της ανυπομονούν να αντικρίσουν το πρόσωπο του παιδιού, που σε πολύ λίγο καιρό, θα έρθει στον κόσμο. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.