CELEBRITIES

Η σπάνια selfie της κόρης του Tom Cruise και της Nicole Kidman, Bella στα social media


The Jennettes

21 Σεπτεμβρίου 2020

Η σπάνια selfie της κόρης του Tom Cruise και της Nicole Kidman, Bella στα social media

Η Nicole Kidman και ο Tom Cruise παρέμειναν παντρεμένοι από το 1990 μέχρι το 2001. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, υιοθέτησαν τη Bella, που σήμερα είναι 27 χρονών και τον Connor, που είναι πλέον 25. 

Τις τελευταίες ώρες, τα ξένα Μέσα σχολιάζουν τη σπάνια selfie, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Bella, η οποία ζει όλα αυτά τα χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αν και είναι καλλιτέχνις. Ποζάροντας με μαύρο και πράσινο χρώμα στα μαλλιά της, η Bella φοράει πουκάμισο με λεοπάρ μοτίβο και δερμάτινο jacket ενώ φοράει σκουλαρίκι στη μύτη και γενικά χαρακτηρίζεται από ένα εκκεκτρικό στιλ.

https://instagram.com/p/CFVRw6kA-iS/

Όπως έχει αποκαλύψει η διάσημη ηθοποιός, τα δύο παιδιά ακολουθούν τα θρησκευτικά πιστεύω του πατέρα τους, Tom Cruise, καθώς ασπάστηκαν από νωρίς τη Σαϊεντολογία. Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει μάλιστα η ίδια, σε παλαιότερη της συνέντευξη, «Είναι ενήλικες. Είναι σε θέση να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Επέλεξαν να γίνουν Σαϊεντολόγοι και εγώ, ως μητέρα τους, έχω το καθήκον να τα αγαπάω. Πιστεύω πως ό,τι κι αν κάνει το παιδί σου, πρέπει να ξέρει ότι το αγαπάς. Είναι λάθος να το στερήσεις αυτό από ένα παιδί, σε οποιαδήποτε οικογένεια. Ως γονείς οφείλουμε να προσφέρουμε αγάπη άνευ όρων».

Δείτε ακόμη: 5+1 αποτυχημένες ιστορίες διασήμων λίγο πριν τη μεγάλη δόξα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.