CELEBRITIES

Meghan - Harry: Η πρώτη κοινή εμφάνιση από τον κήπο του σπιτιού τους που συζητήθηκε από τα media


The Jennettes

23 Σεπτεμβρίου 2020

Meghan - Harry: Η πρώτη κοινή εμφάνιση από τον κήπο του σπιτιού τους που συζητήθηκε από τα media

Μπορεί ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle να ζουν πλέον μακριά από το Παλάτι και να απαρνήθηκαν τα βασιλικά τους καθήκοντα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζουν να απασχολούν τα media. Πρόσφατα, λοιπόν έκαναν μια κοινή εμφάνιση από τον κήπο του σπιτιού τους, που συζητήθηκε από τα ξένα μέσα.

Το πρώην βασιλικό ζευγάρι μίλησε για τις επερχόμενες εκλογές των ΗΠΑ, παρά την αυστηρή πολιτική ουδετερότητα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Οι δυο τους συμβούλεψαν τους ψηφοφόρους των ΗΠΑ, «να απορρίψουν την ρητορική μίσους, την παραπληροφόρηση και την διαδικτυακή αρνητικότητα και να ψηφίσουν στις εκλογές».

Μίλησαν σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα για το μέσο « Time 100» και μάλιστα, ο πρίγκιπας Harry παραδέχτηκε ότι δεν είχε ψηφίσει ποτέ στη ζωή του, καθώς δεν έχει δικαίωμα ψήφου από τη στιγμή που απαγορεύεται στα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Το γεγονός ότι Meghan και Harry πήραν δημόσια θέση για την πολιτική ζωή της Αμερικής, έκανε πολλούς fans τους να αντιδράσουν και να δυσανασχετήσουν, αφήνοντας αρνητικά σχόλια κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.