CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: «Η Apple δεν έχει καμία σχέση με μένα, είναι πολύ κομψή»


The Jennettes

25 Σεπτεμβρίου 2020

Gwyneth Paltrow: «Η Apple δεν έχει καμία σχέση με μένα, είναι πολύ κομψή»

H διάσημη ηθοποιός, Gwyneth Paltrow σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People μέσω Zoom, μίλησε μεταξύ άλλων, για την κόρη της, Apple Martin, την οποία περιέγραψε με λέξεις, που η ίδια, όπως εξομολογήθηκε, δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ για τον εαυτό της.

Η 47χρονη star, που έχει αποκτήσει την κόρη της με τον πρώην σύζυγό της, Chris Martin, χαρακτήρισε το πλάσμα που έφερε στον κόσμο ως μια «βασίλισσα της ομορφιάς». Μάλιστα, η διάσημη μαμά είπε πως έχει κρατήσει μερικές από τις πιο ιστορικές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί για την Apple ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Λατρεύει να παίζει στην ντουλάπα μου. Έχω κρατήσει τα πάντα για εκείνη εδώ και 15 χρόνια, πριν την γεννήσω. Κρατάω τα πάντα. Όχι τα πάντα, αλλά κάθε εμφάνιση στο κόκκινο χαλί την έχω κρατήσει για εκείνη».  

https://instagram.com/p/BxX62g8lO6c/

Όπως πρόσθεσε μάλιστα η Gwyneth για την 16χρονη κόρη της, «είναι πολύ κομψή, δεν έχει καμία σχέση με εμένα. Της αρέσει πάρα πολύ το μακιγιάζ, σε αντίθεση με εμένα. Γνωρίζει πώς να κάνει την τέλεια γραμμή eyeliner. Έκανε μόνη της ακρυλικό στα νύχια της». Εκθειάζοντας λοιπόν, την Apple, είναι ολοφάνερο πως η star της έχει μεγάλη αδυναμία και φροντίζει με κάθε ευκαιρία, να αναδεικνύει τα υπέροχα και μοναδικά της προσόντα και χαρακτηριστικά. 

Μαμά και κόρη απολαμβάνουν μαζί όμορφες στιγμές ενώ οι δυο τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Ποζάρουν πολλές φορές μαζί στον φωτογραφικό φακό για διάφορα projects αλλά πολλές κοινές τους λήψεις προέρχονται από ιδιωτικές τους στιγμές από τον χρόνο που αφιερώνουν μαζί στο σπίτι. Μία από τις πιο εντυπωσιακές μάλιστα, φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram, η Gwyneth Paltrow , είναι τον περασμένο Μάιο με αφορμή τα γενέθλια της Apple. 

https://instagram.com/p/CALoLIIjAoh/

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως γράφω αυτά τα λόγια αλλά...χαρούμενα δεκαέξι αγαπημένο μου κορίτσι. Είσαι το φως της καρδιάς μου, ο ορισμός της χαράς. Είσαι απίστευτα ταλαντούχα και έχεις το καλύτερο χιούμορ. Περνάω φανταστικά με το να είμαι η μαμά σου. Λατρεύω τις βραδινές κουβέντες μας όταν μου λες τι έχεις στο μυαλό σου», ήταν τα λόγια που συνόδευαν την υπέροχη φωτογραφία, που επιβεβαιώνει πως η Apple έχει το άστρο!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.