CELEBRITIES

Maluma: O εκρηκτικός καλλιτέχνης που έκανε την έκπληξη με συνεργασίες με Madonna και J.Lo ξετρελαίνει τις γυναίκες


The Jennettes

25 Σεπτεμβρίου 2020

Maluma: O εκρηκτικός καλλιτέχνης που έκανε την έκπληξη με συνεργασίες με Madonna και J.Lo ξετρελαίνει τις γυναίκες

Η Jennifer Lopez μόλις κυκλοφόρησε το νέο της single, σε συνεργασία με τον απόλυτο, Κολομβιανό σταρ, Maluma. Μάλιστα δεν πρόκειται για ένα αλλά για δύο κομμάτια, τα οποία μόλις κυκλοφόρησαν.

Τα τραγούδια φέρουν τον τίτλο “Pa Ti + Lonely” και για αυτά δημιουργήθηκε ένα official βίντεο, στο οποίο αρχικά ακούγεται το κομμάτι “Pa’ Ti” και στη συνέχεια, το “Lonely, με τους θαυμαστές να τους αποθεώνουν για το video που μοιάζει με αληθινή ταινία. Ο Μaluma ο οποίος πρόκειται να έρθει Live στην Αθήνα το 2021 όχι μόνο είναι πολύ δημοφιλής αλλά και έχει ξετρελάνει τις γυναίκες με τη γοητεία του.

1. Μια ιστορία πίσω από το όνομα του

Το πραγματικό όνομα του Maluma είναι Juan Luis Londoño Arias. Για να έχει την οικογένειά του μαζί του παντού, είχε την πιο γλυκιά ιδέα.. Έκανε το όνομα του αρκτικόλεξο για τα ονόματα των γονέων και των αδελφών του - Marlli, Luis και Manuela.

https://instagram.com/p/CFFkuJAHTwA/


2. Τα social media που ακολουθούν είναι τρελά

Ο Maluma έχει 53 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram, γεγονός που τον καθιστά τον πιο δημοφιλή καλλιτέχνη της Λατινικής Αμερικής στο διαδίκτυο. Δεν είναι περίεργο ότι η δημοτικότητά του ανεβαίνει στα ύψη και όλοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί του.

3. Τα τραγούδια του είναι hot

Δεν χρειάζεται να μιλάς ισπανικά για να νιώσεις όλη τη ζεστασιά και τον ξέφρενο ρυθμό που προέρχεται από τα τραγούδια του. Ο Maluma δεν ονομάζεται τυχαία Dirty Boy. Όχι μόνο το δεύτερο στούντιο άλμπουμ του ονομάζεται Pretty Boy, Dirty Boy, αλλά όλα τα τραγούδια του μιλούν επίσης για αγάπη και σεξ.

4. Οι συνεργασίες του με κορυφαίους καλλιτέχνες του κόσμου

Όντας μόλις 26 ετών, ο Maluma έχει ήδη συνεργαστεί με κορυφαίους σούπερ σταρ. Η λίστα των συνεργασιών του περιλαμβάνει αστέρια όπως η Shakira, ο Ricki Martin, η Fifth Harmony, ακόμη και η Madonna.

https://instagram.com/p/B9HcSLtHZVF/


5. Η αγάπη του για τα ζώα

Η Maluma αγαπά τα ζώα, ειδικά τα άλογα, και έχει μερικά στο σπίτι του στην Κολομβία.

6. Το πάθος του για το ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο υπήρξε από καιρό ένα από τα πάθη του και παρόλο που έπαιζε πολύ καλά τότε, δεν έχει ποτέ σκεφτεί πραγματικά τι θα γινόταν αν ακολουθούσε το όνειρο του ποδοσφαίρου.

7. Φιλανθρωπικό έργο

Το φιλανθρωπικό του έργο είναι αξιοθαύμαστο. Προσπαθεί να επισκέπτεται τα παιδικά νοσοκομεία όσο το δυνατόν συχνότερα, καλεί παιδιά στα shows του σε όλο τον κόσμο. Και, όπως πολλοί Κολομβιανοί, είναι πολύ κοντά στην οικογένειά του, ειδικά τα παιδιά. Ο δεσμός είναι τόσο δυνατός που έχει ακόμη και το όνομα του μικρού ξαδέλφου του Romero τατουάζ στην πλάτη του.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS