CELEBRITIES

O David Beckham έγινε μελισσοκόμος και ετοιμάζει το δικό του brand


The Jennettes

28 Σεπτεμβρίου 2020

O David Beckham έγινε μελισσοκόμος και ετοιμάζει το δικό του brand

David Beckham δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις νέες ασχολίες που βρίσκει και κάθε φορά αναρωτιόμαστε ποιο θα είναι το επόμενο hobby του. Είναι γεγονός ότι είναι πολυτάλαντος και σύμφωνα με τα ξένα, μέσα σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει το δικό του οργανικό μέλι, καθώς ασχολήθηκε εντατικά με τη μελισσοκομία κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ο πρώην ποδοσφαιριστής  βρίσκεται μεταξύ τριών ονομάτων για το εγχείρημά του αυτό: D Bee, Seven Honey και Goldenbees.

jenny.gr

«Η μελισσοκομία ξεκίνησε ως χόμπι στις αρχές του lockdown, αλλά τώρα ο David έχει γίνει λιγάκι εμμονικός. Έχει όλο τον εξοπλισμό και έχει φτιάξει μέχρι και κυψέλες, στο σπίτι της οικογένειας στο Cotswolds».

To επιχειρηματικό δαιμόνιο του David τον κατευθύνει προς την παραγωγή πρωτότυπων προϊόντων με βάση το μέλι, όπως aftershave, γυαλιά ηλίου και ουίσκι. Όπως φαίνεται, το brand μελιού που ετοιμάζει, θα είναι ξεχωριστό αφού αυτό είναι το νέο του πάθος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.