CELEBRITIES

Η Meghan Markle έχασε στη δικαστική διαμάχη με τη Daily Mail


The Jennettes

30 Σεπτεμβρίου 2020

Η Meghan Markle έχασε στη δικαστική διαμάχη με τη Daily Mail

Η βρετανική δικαιοσύνη απέρριψε μέρος των κατηγοριών περί παραβίασης της ιδιωτικής ζωής της συζύγου του πρίγκιπα Harry, σε βάρος της Daily Mail, η οποία είχε δημοσιεύσει αποσπάσματα επιστολής της Meghan Markle προς τον πατέρα της.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου αποφάσισε ότι η κυριακάτικη Mail θα μπορούσε να συμπεριλάβει λεπτομέρειες από μια βιογραφία της δούκισσας του Sussex, που κυκλοφόρησε πρόσφατα. H Δούκισσα του Sussex καταλογίζει στην Mail on Sunday ότι “ενήργησε ανέντιμα”, παραποιώντας την επιστολή. Στην προκαταρκτική ακροαματική διαδικασία την περασμένη εβδομάδα, οι συνήγοροι της εφημερίδας υποστήριξαν ότι η δημοσίευση μονάχα αποσπασμάτων ενός κειμένου συνιστά συνηθισμένη δημοσιογραφική πρακτική. Αυτήν ακριβώς την κατηγορία απέρριψε ο δικαστής στην απόφασή του που εξέδωσε το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου.

Η σημερινή απόφαση είναι η δεύτερη ήττα για τη δούκισσα, αφότου το δικαστήριο τον Μάιο απέρριψε τον ισχυρισμό της ότι η εφημερίδα είχε ενεργήσει δόλια και προκάλεσε το ρήγμα στις σχέσεις της με τον πατέρα της.

Δείτε ακόμη: Τι φόρεσε η Meghan Markle στη πρώτη εμφάνισή της με τον Harry, ως πριγκιπικό ζευγάρι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.