CELEBRITIES

Η Victoria Beckham αναδείχθηκε η πλουσιότερη celebrity στη Βρετανία


The Jennettes

1 Οκτωβρίου 2020

Η Victoria Beckham αναδείχθηκε η πλουσιότερη celebrity στη Βρετανία

Η Victoria Beckham είναι γνωστό ότι είναι μια πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με τον χώρο της μόδας, αλλά και της ομορφιάς. Έχει το δικό της brand και σύμφωνα με τα ξένα μέσα, είναι η πλουσιότερη διάσημη γυναίκα στη Βρετανία με βάση τα έσοδα επιχειρήσεων, που ανήκουν σε δημοφιλή πρόσωπα.

Πιο συγκεκριμένα, η 46χρονη σχεδιάστρια μόδας βρίσκεται στη 12η θέση μαζί με το Simon Cowell. Τα ετήσιά της έσοδα είναι άκρως εντυπωσιακά αφού ανέρχονται στα 37,33 εκατομμύρια ευρώ. Φαίνεται λοιπόν, πως η Victoria έχει κάνει focus στη δουλειά της και δεν σταματά να βρίσκει νέες επιχειρηματικές ιδέες ώστε να εξελίσσεται. 

https://instagram.com/p/CFW7ltDJpCz

Την πρώτη θέση στη λίστα καταλαμβάνει ο  Dr. Dre, καθώς η εταιρεία του Beats Electronics του αποφέρει 1,2 δισ. ευρώ τον χρόνο και τη δεύτερη θέση ο Kanye West με 1,09 δισ. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Rihanna με 944,4 εκατ. ευρώ από το beauty brand Fenty. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.