CELEBRITIES

O πρίγκιπας Louis μεγάλωσε αρκετά και τον βλέπουμε να μιλά στην κάμερα για πρώτη φορά


The Jennettes

4 Οκτωβρίου 2020

O πρίγκιπας Louis μεγάλωσε αρκετά και τον βλέπουμε να μιλά στην κάμερα για πρώτη φορά

Η βασιλική οικογένεια αποτελεί ένα από τα πιο hot αντικείμενα συζήτησης. Από την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry στα αξιαγάπητα πριγκιπόπουλα των Kate και William.

Αυτοί που έχουν κλέψει την παράσταση τα τελευταία χρόνια είναι τα παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. O πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο μικρός πρίγκιπας Louis μεγαλώνουν και κερδίζουν όλο και περισσότερο την αγάπη των royal fans.

O μικρότερος γιος τους, ο πρίγκιπας Louis διανύει ήδη το δεύτερο έτος της ηλικίας του και είναι πιο αξιολάτρευτος από ποτέ. Χάρη στο βίντεο που κυκλοφόρησε πριν μερικές ώρες, ακούσαμε και τη φωνή του, αφού μαζί με τα αδέρφια του έκαναν ερωτήσεις στον Sir David Attenborough.

Ο Sir David πρόκειται να κυκλοφορήσει μία νέα ταινία με τίτλο -David Attenborough: A life On Our Planet- και τα τρία παιδιά ήταν εκείνα που έθεσαν τα πιο κρίσιμα ερωτήματα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.