CELEBRITIES

O φωτογραφικός φακός εντόπισε την Jennifer Garner με το πιο κομψό μαγιό σε μια σπάνια εμφάνιση στην παραλία


The Jennettes

5 Οκτωβρίου 2020

O φωτογραφικός φακός εντόπισε την Jennifer Garner με το πιο κομψό μαγιό σε μια σπάνια εμφάνιση στην παραλία

Η  διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, Jennifer Garner, ανήκει στην κατηγορία των γυναικών του Hollywood, που λατρεύουμε να μαθαίνουμε όλα τα νέα τους και να βλέπουμε μέσα από τις παπαρατσικές φωτογραφίες τη ζωή της. Η ίδια λατρεύει να περνά χρόνο με τα παιδιά της και μας το δείχνει τόσο από τις αναρτήσεις που επιλέγει να κάνει στο Instagram, όσο και από τις δημόσιες εμφανίσεις της, αφού δεν τα αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ.

Πρόσφατα, λοιπόν ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη γοητευτική ηθοποιό να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με τα δυο της παιδιά, Violet και Seraphina. Ήταν χαλαρή και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, χαλάρωνε σε μια παραλία του Los Angeles αλλά φρόντιζε να φοράει και την μάσκα προστασίας της. Η Jennifer Garner ανήκει στην κατηγορία των stars, που όσο και να μεγαλώνουν, καταφέρνουν να δείχνουν νεότερες από την πραγματική τους ηλικία.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Garner, η οποία είναι μαμά τριών παιδιών, επιχειρηματίας και ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα για το 2019, δεν παραλείπει ποτέ την καθημερινή της ρουτίνα περιποίησης αλλά και γυμναστικής. Αυτό άλλωστε φαίνεται από το ολόσωμο μαγιό, που φορούσε και αναδείκνυε τέλεια το σώμα της.

https://instagram.com/p/CF7HtCVsZoChttps://instagram.com/p/CF7Lal-BUQj

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.