CELEBRITIES

Η Emma Corrin φορά εντυπωσιακό αντίγραφο του εμβληματικού νυφικού της Diana για τις ανάγκες του «The Crown»


The Jennettes

6 Οκτωβρίου 2020

Η Emma Corrin φορά εντυπωσιακό αντίγραφο του εμβληματικού νυφικού της Diana για τις ανάγκες του «The Crown»

Η Emma Corrin υποδύεται την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Diana, στην 4η σεζόν της σειράς, The Crown. Στο πρώτο teaser της τέταρτης σεζόν του The Crown τον περασμένο μήνα είδαμε τι πρόκειται να παρακοληθήσουμε, μεταξύ άλλων και το βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Κάρολου με την πριγκίπισσα Diana.

Το Netflix έδωσε στους θαυμαστές του The Crown μια πρώτη εικόνα με την Emma Corrin να φοράει το νυφικό της Diana. H βραβευμένη με Emmy σχεδιάστρια κοστουμιών, Amy Roberts, ήθελε να "συλλάβει το ίδιο πνεύμα" με το αρχικό νυφικό αντί να κάνει ένα ακριβές αντίγραφο. Στην εκδοχή της Roberts, το φόρεμα διαθέτει παρόμοια ογκώδη σιλουέτα και puff sleeves . Η Corrin φοράει επίσης ένα παρόμοιο πέπλο με αυτό της πριγκίπισσας, ενώ φαίνεται πως έχει αντιγράψει και το χτένισμά της.

Το νυφικό της πριγκίπισσας Diana δημιουργήθηκε από τους David and Elizabeth Emmanuel. «Οι Emanuels, που σχεδίασαν το πρωτότυπο, μας έδωσαν τα σχέδια και στη συνέχεια φτιάχτηκε για μένα», δήλωσε η Corrin στη βρετανική Vogue. «Γυρίζαμε τη σκηνή όταν τη βλέπεις για πρώτη φορά με το νυφικό - νομίζω ότι ήταν το Lancaster House στο Λονδίνο - και είχα μια ομάδα περίπου 10 ατόμων που με βοήθησαν να το φορέσω, γιατί είναι τεράστιο», περιέγραψε η Corrin. Μόλις η ηθοποιός έβαλε το φόρεμα και εμφανίστηκε για πρώτη φορά, όλοι έμειναν άφωνοι. «Βγήκα έξω και όλοι έμειναν εντελώς σιωπηλοί», είπε συγκεκριμένα η ηθοποιός.

https://instagram.com/p/CF-bA25jhwL/

Το νυφικό της πριγκίπισσας Diana το 1981 θεωρείται το πιο διάσημο royal νυφικό στην ιστορία. Μάλιστα, ήταν ένα τόσο καλά κρατημένο μυστικό, που οι σχεδιαστές του, David και Elizabeth Emanuel, έπρεπε να σκίζουν τα σχέδιά τους αμέσως αφού τα έδειχναν στη Diana, σε περίπτωση που τα έβλεπε κάποιος. Μάλιστα, ήταν τέτοιος ο φόβος τους να μην διαρρεύσει το σχέδιο του νυφικού που είχαν φτιάξει ένα δεύτερο νυφικό σε περίπτωση ανάγκης.

Δείτε ακόμη: Οι πιο iconic εμφανίσεις της πριγκίπισσας Diana

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.