CELEBRITIES

Ο Bradley Cooper με ανανεωμένο look συμβουλεύει τους συμπολίτες του πώς να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές


The Jennettes

6 Οκτωβρίου 2020

Ο Bradley Cooper με ανανεωμένο look συμβουλεύει τους συμπολίτες του πώς να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές

Ο Bradley Cooper μετά τον χωρισμό του με την Irina Shayk κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις και φαίνεται ότι έχει επικεντρωθεί περισσότερο στον εαυτό του, αλλά πρόσφατα έκανε μια έκπληξη στους fans του, καθώς πρωταγωνίστησε σε ένα video με κοινωνικό χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας για την Κοινοπολιτεία της Πενσυλβάνια.

Επέλεξε να εμφανιστεί, καθώς είναι, όπως είπε η πατρίδα του, και θα ήθελε να καθοδηγήσει τους συμπολίτες του να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές.

Χαρακτηριστικά, είπε ότι είναι εύκολο να ψηφίσουν όλοι αρκεί να ακολουθήσουν μερικά βήματα που διαρκούν λιγότερο από 5 λεπτά. Ο ίδιος θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για το πόσο σημαντικό είναι όλοι να ψηφίσουν και να μην αμελήσουν αυτό τους το δικαίωμα. Φυσικά, εκτός από το μήνυμα που έστειλε, δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε την ανανεωμένη εμφάνισή του με πιο κοντά μαλλιά, αλλά και το γεγονός ότι είναι ξυρισμένος και εμφανώς αδυνατισμένος.

Δείτε το φρέσκο του look παρακάτω:

https://instagram.com/p/CF_MkD0JiS9

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.