CELEBRITIES

Η Nicole Kidman αποκάλυψε τον λόγο που ερωτεύτηκε τον σύντροφό της, Keith Urban


The Jennettes

8 Οκτωβρίου 2020

Η Nicole Kidman αποκάλυψε τον λόγο που ερωτεύτηκε τον σύντροφό της,  Keith Urban

Η Nicole Kidman είχε έναν δύσκολο χωρισμό από τον Tom Cruise και τότε τα media είχαν ασχοληθεί πολύ με αυτή την απόφαση του πρώην ζευγαριού να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Εκείνη η χρονική περίοδος, όπως μάλιστα εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της, ήταν πολύ κακή για εκείνη αλλά αποκάλυψε ότι αυτό, που την "κράτησε" δυνατή, ήταν η σχέση της με τον τωρινό σύντροφό της, Keith Urban.

Η Kidman μοιράστηκε τι ήταν αυτό που την κέρδισε στον Keith Urban στο ξεκίνημα της σχέσης τους. Η ηθοποιός είπε ότι ο νυν σύζυγός της, στάθηκε δίπλα της στο κομμάτι του διαζυγίου από τον Tom Cruise και έτσι κατάφερε να είναι καλά ψυχολογικά.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Απλώς εμφανίστηκε και με προστάτευσε. Με αγάπησε, μου έδωσε αυτοπεποίθηση και με έκανε να αισθανθώ πολύ πιο άνετα. Ξέρει ποια είμαι, κατάφερε να με κάνει να ανοιχτώ». Η ίδια χαρακτήρισε τον σύντροφό της «προστάτη» και μίλησε με αγάπη για το γεγονός ότι κατάλαβε ότι χρειαζόταν χρόνο για να ανοιχτεί και να σταθεί στη σχέση τους.

https://instagram.com/p/CGFWWtFpi22

Η Nicole Kidman και ο Keith Urban ζουν μια αληθινή ιστορία αγάπης, όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν, η λαμπερή star!

Κεντρική φωτογραφία: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.