CELEBRITIES

Shakira, Kate Blanchett, κι άλλοι stars στο πλευρό του πρίγκιπα William για το Earthshot περιβαλλοντικό βραβείο των 65εκ. δολαρίων


The Jennettes

9 Οκτωβρίου 2020

Shakira,  Kate Blanchett, κι άλλοι stars στο πλευρό του πρίγκιπα William για το Earthshot περιβαλλοντικό βραβείο των 65εκ. δολαρίων

Ο πρίγκιπας William εξέφρασε τη φιλοδοξία του για το πιο σημαντικό περιβαλλοντικό βραβείο, το Earthshot Prize μέχρι σήμερα, και προσδιόρισε ως στόχο του την μετατόπιση του δημόσιου διαλόγου από τον πεσιμισμό και την αρνητικότητα, στην αισιοδοξία και στην ελπίδα.

Ο Δούκας του Cambridge συγκέντρωσε ακτιβιστές και φιλάνθρωπους από τον κόσμο της ψυχαγωγίας, του αθλητισμού, των επιχειρήσεων και της ηγεσίας για το περιβαλλοντικό βραβείο Earthshot ύψους 65 εκατομμυρίων δολαρίων. Από τα γνωστά πρόσωπα, στην επιρροή συμπεριλαμβάνονται η Cate Blanchett, η Shakira, η Βασίλισσα Rania της Ιορδανίας και το αστέρι του μπάσκετ, Yao Ming, που ασχολούνται σήμερα με τον περιβαλλοντικό ακτιβισμό.

https://youtu.be/mFbwTRMwBAc

Οι υποψηφιότητες για την πρώτη τελετή βραβείων Earthshot, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο το φθινόπωρο του 2021, θα ανοίξει την 1η Νοεμβρίου, και περισσότεροι από 100 υποψήφιοι πρόκειται να συμμετάσχουν. Το Earthshot Prize θα απονέμεται ετησίως σε πέντε άτομα, οργανισμούς ή ομάδες για λύσεις στους πέντε στόχους που θέτει: προστασία και αποκατάσταση της φύσης, καθαρισμός του αέρα, ανάκαμψη των ωκεανών, οικοδόμηση ενός κόσμου χωρίς απόβλητα και αποκατάσταση κλίματος. Ο πρίγκιπας William εξέφρασε την ελπίδα πως θα έχουμε «τουλάχιστον 50 λύσεις» για τον κάθε έναν από αυτούς τους πέντε τομείς έως το 2030.

Δείτε ακόμη: Όταν η φύση συναντά την τέχνη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.