CELEBRITIES

Η Rihanna ζητά δημόσια συγγνώμη για το λάθος που έγινε στο show του Savage x Fenty


The Jennettes

10 Οκτωβρίου 2020

Η Rihanna ζητά δημόσια συγγνώμη για το λάθος που έγινε στο show του Savage x Fenty

H Rihanna μετά το show εσωρούχων του Savage x Fenty ζήτησε δημόσια συγγνώμη και εξήγησε και το γιατί.

Το τολμηρό show έντυσε το κομμάτι “Doom” που περιείχε λόγια από το Hadith, το δεύτερο σημαντικότερο κείμενο τον Μουσουλμάνων μετά το Κοράνι. Πιστεύεται ότι είναι τα προφορικά λόγια του Προφήτη Μωάμεθ και έτσι ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων κι ακόμη κι απειλές.

Αρκετοί ήταν αυτοί που ζήτησαν από τη Rihanna να αφαιρέσει τις επίμαχες σκηνές από το σόου και να ζητήσει συγγνώμη από τους απανταχού Μουσουλμάνους. Η δημοφιλής τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο Instagram ζήτησε συγγνώμη για την «απροσεξία». 

https://instagram.com/p/CGA48rEBYh3/

«Δεν κάνω παιχνίδια με την έλλειψη σεβασμού για τον Θεό ή οποιαδήποτε θρησκεία και επομένως η χρήση του τραγουδιού αυτού ήταν τελείως ανεύθυνη. Δεν θα ξανασυμβεί» πρόσθεσε η Rihanna. “Επιπλέον θα ήθελα να σας ζητήσω συγγνώμη για αυτό το ειλικρινές, αλλά απρόσεκτο λάθος. Κατανοούμε ότι έχουμε πληγώσει τη μουσουλμανική μας κοινότητα και είμαι απίστευτα απογοητευμένη από αυτό!”, είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: Savage x Fenty Vol.2

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.