CELEBRITIES

H Ashley Graham είναι ο ορισμός του body positivity: Ποζάρει γυμνή και περήφανη για το σώμα της


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2020

H Ashley Graham είναι ο ορισμός του body positivity: Ποζάρει γυμνή και περήφανη για το σώμα της

Η Ashley Graham έχει τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι είναι υπερήφανη για το σώμα της. Είναι η ιέρεια του body positivity κινήματος γι' αυτό και έχει εκατομμύρια οπαδούς, στους οποίους δεν παραλείπει να υπενθυμίσει το νόημα του.

Σε κάθε ευκαιρία, προτρέπει τις γυναίκες να αισθάνονται καλά με το σώμα και την εμφάνιση τους. Εννέα μήνες, μετά τη γέννηση του γιου της, Isaac και μιλά συχνά για τη μητρότητα και τις αλλαγές που βιώνει ως νέα μαμά.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μία selfie από το πολυτελές μπάνιο της, στην οποία εμφανίζεται γυμνή να καλύπτει με τα χέρια της το στήθος της.

Το 32χρονο μοντέλο απάντησε σε έναν θαυμαστή, ο οποίος έγραψε σε σχόλιο ότι δεν του αρέσει ο ορισμός big girl, καθώς «βλέπει μία όμορφη, φυσικά καμπυλωτή γυναίκα με όλη της τη λάμψη». «Καταλαβαίνω τι λες», του έγραψε. «Αλλά αν δεις το “μεγάλο” ως θετικό ή ως αγάπη, τότε μπορείς να το δεις, όπως εγώ. Αγαπώ το “μεγάλο”, δυνατό, όμορφο σώμα μου».

Η Αshley έδειχνε υπέροχη με την όμορφη επιδερμίδα και τα μαλλιά της που έπεφταν χαλαρά, χωρίς καθόλου μακιγιάζ και με τις όμορφες θηλυκές καμπύλες της σε πρώτο πλάνο.

Δείτε ακόμη: 5 Stylish εμφανίσεις της Ashley Graham

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.