CELEBRITIES

H Courteney Cox μόλις αποκάλυψε ότι έχει να δει τον αρραβωνιαστικό της πάνω από 200 μέρες μετά το lockdown


The Jennettes

20 Οκτωβρίου 2020

H Courteney Cox μόλις αποκάλυψε ότι έχει να δει τον αρραβωνιαστικό της πάνω από 200 μέρες μετά το lockdown

H Courteney Cox είναι αυθόρμητη και όπως έχουμε διαπιστώσει μέσα από τα social media, θέλει να δείχνει την πιο real πλευρά του εαυτού της ενώ δεν διστάζει να μοιράζεται και προσωπικές στιγμές με τους εκατομμύρια followers της. Πρόσφατα, αποκάλυψε με ένα γλυκό post post πόσο τυχερή νιώθει που έχει δίπλα της τον αρραβωνιαστικό της, Snow Patrol, ο οποίος όμως της λείπει πολύ.

Ο λόγος που της λείπει, είναι επειδή βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία αφού πριν το lockdown περίπου από τον Μάρτιο, ο ίδιος πήρε την απόφαση να φύγει από την Αμερική. Έπειτα ήρθαν και τα πιο αυστηρά μέτρα για τις μετακινήσεις λόγω του ιού και η απόσταση μεταξύ τους έγινε ακόμη πιο δύσκολη αφού γνωρίζουν και οι δυο τους ότι θα περάσουν πολύ καιρό ακόμη μακριά ο ένας από τον άλλο.

https://instagram.com/p/CDPffIvDd8j

Η γοητευτική ηθοποιός φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένη και μάλιστα αυτό το αποδεικνύει με ένα από τα τελευταία της posts, στο οποίο αναπολεί τις στιγμές με τον σύντροφό της.

https://instagram.com/p/CFh_ktojmge

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.