CELEBRITIES

Hocus Pocus: H Sarah Jessica Parker μας δείχνει σκηνές και είναι πολύ εντυπωσιακή


The Jennettes

20 Οκτωβρίου 2020

Hocus Pocus: H Sarah Jessica Parker μας δείχνει σκηνές και είναι πολύ εντυπωσιακή

Το Halloween έρχεται και όλοι οι λαμπεροί stars του Hollywood το λατρεύουν. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Sarah Jessica Parker η οποία κάθε χρόνο το γιορτάζει και ανεβάζει φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Φέτος η πρώην πρωταγωνίστρια του Sex and the City μοιράστηκε μια φωτογραφία έκπληξη για τους λάτρεις της ταινίας Hocus Pocus.

H όμορφη ηθοποιός ποζάρει στο φακό φορώντας ένα φόρεμα εποχής και έχοντας τα μαλλιά της μακριά και μας δείχνει το τι ετοιμάζει με τους συνεργάτες της. Αν δεν έχετε δει την κλασική ταινία Hocus Pocus, με πρωταγωνίστριες τις Bette Middler, Sarah Jessica Parker και Kathy Najimy, ίσως και να μη συμμερίζεστε τον ενθουσιασμό ορισμένων που βλέπουν τη παρακάτω ανάρτηση.

Κάποια χρόνια πριν την μεγάλη επιτυχία του Sex and the City, το ευρύ κοινό γνώρισε την Parker μέσα από την ταινία - ύμνο του Halloween, όπου τρεις αδερφές μάγισσες εκτελέστηκαν στην πυρά το 17ο αιώνα, αλλά 3 αιώνες μετά ξυπνούν, και δύο έφηβοι προσπαθούν να τις σταματήσουν από το να γίνουν αθάνατες.

Μάλιστα είχε ανακοινωθεί ότι η Disney έχει στα σκαριά το sequel και ότι η σεναριογράφος Jen D’Angelo ανυπομονούσε να πείσει το αρχικό cast.

https://instagram.com/p/CGi62jtlOi4

Δείτε ακόμη:

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.