CELEBRITIES

Ο David Beckham φίλησε την κόρη του για ακόμη μια φορά στο στόμα και οι fans αντέδρασαν


The Jennettes

21 Οκτωβρίου 2020

Όπως λένε οι μπαμπάδες έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στις κόρες τους, και σε αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση ο διάσημος μπαμπάς, David Beckham. Αυτή τη μεγάλη αδυναμία που έχει στην κόρη του, Harper, την είδαμε για ακόμη μια φορά μέσα από μια φωτογραφία, που ανέβασε η χαρούμενη μαμά Victoria στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πολλοί όμως από τους fans, βλέποντας την συγκεκριμένη εικόνα, δεν την μετέφρασαν ως ένδειξη τρυφερότητας και αγάπης και ενοχλήθηκαν. Ο λόγος που συνέβη αυτό, είναι γιατί ο David φιλάει στο στόμα την μικρή Harper. Κάποια από τα σχόλια έλεγαν: «Παρακαλώ σταματήστε να φιλάτε τα παιδιά στο στόμα», «Γιατί τη φιλάει στο στόμα;», ενώ από την άλλη υπήρχαν και οι υποστηρικτές που έγραφαν πως αυτό είναι πατρική αγάπη.

Να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Beckham  φιλάει την κόρη του στο στόμα, ενώ και πάλι τότε, οι κριτικές που αντιμετώπισε ήταν το ίδιο αρνητικές. Πάντως, η Victoria δημοσίευσε την φωτογραφία του συζύγου της, να φιλά στο στόμα την κόρη τους, Harper, γράφοντας: «ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου», και ίσως αυτή είναι η καλύτερη απάντηση προς όσους αντιδρούν αρνητικά!

https://instagram.com/p/CGkyKNapXcS

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.