CELEBRITIES

To επικό photoshop της Βlake Lively είναι η απόδειξη για το ακομπλεξάριστο χιούμορ της


Μάρθα Κουμπάνη

23 Οκτωβρίου 2020

To επικό photoshop της Βlake Lively είναι η απόδειξη για το ακομπλεξάριστο χιούμορ της

Η Blake Lively είναι γνωστό ότι συνηθίζει να τρολάρει τον σύζυγό της Ryan Reynolds, αλλά και να αυτοσαρκάζεται, αποδεικνύοντας το χιούμορ της. Ένας από τους λόγους που την αγαπάμε τόσο, είναι ότι είναι ακομπλεξάριστη και δεν φοβάται να τσαλακωθεί.

Έτσι αυτή τη φορά δεν δίστασε να μοιραστεί την ίδια φωτογραφία, με και χωρίς photoshop, και μας έκανε να γελάσουμε. Η ηθοποιός του Gossip Girl ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία της ξυπόλητη και δεν ήθελε να φαίνεται αυτό στη λήψη. Αποφάσισε λοιπόν να παρέμβει σε αυτή, ζωγραφίζοντας παπούτσια και μάλιστα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Ο Ryan Reynolds, στη συνέχεια, ανέβασε την original φωτογραφία στον δικό του λογαριασμό με τις πατούσες της γυναίκας του, δηλώνοντας συγκινημένος που ψήφισε για πρώτη φορά στις Η.Π.Α. Η κίνησή του αποδεικνύει ότι η γυναίκα του έχει αυτοσαρκασμό και αυτό μας αρέσει πολύ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.