AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

CELEBRITIES

O πρίγκιπας William χαζεύει την βιτρίνα fast food και η εικόνα γίνεται viral


The Jennettes

23 Οκτωβρίου 2020

O πρίγκιπας William χαζεύει την βιτρίνα fast food και η εικόνα γίνεται viral

Οι εικόνες, που βλέπουμε από την βασιλική οικογένεια είναι πολύ συγκεκριμένες, και πάντα θα λέγαμε άκρως μελετημένες. Έτσι, όταν ο φωτογραφικός φακός καταγράφει μια πιο αυθόρμητη αντίδρασή τους, τότε αμέσως γίνεται viral.

Ο λόγος για τον Πρίγκιπα William, που εθεάθη να περπατάει στους δρόμους του Λονδίνου, και να κοιτάει με "λαχτάρα" τη βιτρίνα γνωστής αλυσίδας fast food.

Ο Δούκας του Cambridge σταμάτησε μπροστά από τη βιτρίνα, χαζεύοντας τις διάσημες φτερούγες! Αυτό φυσικά, ήταν αρκετό για τους χρήστες του Internet, που δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν, ότι ακόμη και ο πρίγκιπας δεν μπορεί να αντισταθεί στο fast food. O 38χρονος William δείχνει να απολαμβάνει τη στιγμή και "τσαλακώνεται" έστω και για λίγο μπροστά από τη βιτρίνα.

Δείτε την απολαυστική φωτογραφία του Δούκα του Cambridge:

https://instagram.com/p/CGrId9Ps5_H