CELEBRITIES

Η Jennifer Lawrence αποκαλύπτει τον λόγο που ο σύζυγός της κοιμάται συχνά στον ξενώνα και όχι μαζί της


The Jennettes

23 Οκτωβρίου 2020

Η Jennifer Lawrence αποκαλύπτει τον λόγο που ο σύζυγός της κοιμάται συχνά στον ξενώνα και όχι μαζί της

Η Jennifer Lawrence είναι από τις ηθοποιούς που κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, όμως όταν αποφασίσουν να δώσουν συνέντευξη, τότε γίνονται άκρως αποκαλυπτικές, αλλά και απολαυστικές θα λέγαμε. Η ίδια, μιλώντας στο Absolutely Not podcast, αποκάλυψε κάτι που μας αιφνιδίασε.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε ότι περνάει πολύ χρόνο με τις κολλητές της φίλες καθώς νιώθει πολύ όμορφα μαζί τους κι έτσι κανονίζουν πολύ συχνά να κοιμούνται όλες μαζί, κάνοντας sleepovers. Φυσικά, σε αυτά τα sleepovers, ο σύζυγός της, Cooke Maroney, κοιμάται στον ξενώνα του σπιτιού τους και της δίνει τον χώρο της.

https://instagram.com/p/CGhpssMpOeh

Μάλιστα, όπως είπε, αυτό γίνεται τόσο αυθόρμητα, που δεν είναι λίγες οι φορές που κάποια φίλη της έρχεται για μια απλή επίσκεψη, και καταλήγει να κοιμάται στο σπίτι της. Η λαμπερή star πρόσθεσε ότι πάντα φοβόταν ότι αυτή η ελευθερία που είχε με τις φίλες της, ίσως θα χανόταν μετά τον γάμο, αλλά αυτό δε συνέβη κι έτσι έχει καταφέρει να διατηρεί μια ισορροπία στη ζωή με τον σύζυγό της αλλά και με τις φίλες της.

https://instagram.com/p/CF_SxljpSwv

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.