CELEBRITIES

Η Adele όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: «Γεια σας, ναι εγώ είμαι»


The Jennettes

26 Οκτωβρίου 2020

Η Adele όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: «Γεια σας, ναι εγώ είμαι»

Η Adele εμφανίστηκε στο Saturday Night Live στον ρόλο της οικοδέσποινας και τραγουδώντας παράλληλα. Όλοι φυσικά έμειναν έκπληκτοι με τη νέα της εντυπωσιακή εμφάνιση. 

Η διάσημη τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι ήταν πολύ φοβισμένη επειδή έπρεπε να τραγουδήσει αλλά και να παρουσιάσει ταυτόχρονα το Saturday Night Live. «Προτιμώ να βάλω κάποιες περούκες, να πιω ένα ποτήρι κρασί- ή έξι- και να δω τι θα συμβεί», είπε.

https://youtu.be/LlWs87C2B7Q

«Θεέ μου, είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη που επιτέλους παρουσιάζω αυτό το σόου. Όχι μόνο το λατρεύω πραγματικά, αλλά είναι αυτό το σόου που ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα μου στην Αμερική πριν από 12 χρόνια. Βλέπετε, ήμουν προσκεκλημένη πίσω στο 2008, όταν η Sarah Palin ήταν εδώ με την Tina Fey, οπότε προφανώς μερικά εκατομμύρια ανθρώπων συντονίστηκαν για να το δουν. Και τα υπόλοιπα πια έχουν περάσει στην ιστορία. Τώρα, δεν ξέρω τίποτα για την αμερικανική πολιτική, εννοώ είμαι Βρετανίδα ξέρετε, και δε θέλω να πω κάτι υπερβολικά… πολιτικό, αλλά θα πω μόνο αυτό: Sarah Palin, ευχαριστώ για όλα», ανέφερε στο ξεκίνημα του show.

Η Adele φυσικά αστειεύτηκε για τα κιλά που έχασε πρόσφατα: «Ξέρω ότι δείχνω πραγματικά διαφορετική από την τελευταία φορά που με είδατε», είπε η 32χρονη. «Αλλά στην πραγματικότητα, λόγω όλων των περιορισμών για τον κορωνοϊό... έπρεπε να ταξιδέψω χωρίς πολλά βάρη και μπορούσα να έρθω μόνο η μισή», αστειεύτηκε. «Αυτό είναι το μισό που διάλεξα», συμπλήρωσε. Η Adele θυμήθηκε και την πρώτη της εμφάνιση στο Saturday Night Live, πριν από 12 χρόνια. «Έκανα ένα guest το 2008 και τα υπόλοιπα είναι ιστορία», είπε. Εκείνο το επεισόδιο είχε κάνει ρεκόρ 14 ετών στην τηλεθέαση και εκτόξευσε τη φήμη της τραγουδίστριας.

Δείτε ακόμη: Δείτε το ονειρεμένο σπίτι της Adele στο Beverly Hills

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.