CELEBRITIES

Η Celine Dion είναι σίγουρη ότι ο άντρας της, που πέθανε το 2016, προσέχει από ψηλά τα παιδιά τους


The Jennettes

26 Οκτωβρίου 2020

Η Celine Dion είναι σίγουρη ότι ο άντρας της, που πέθανε το 2016, προσέχει από ψηλά τα παιδιά τους

Η Celine Dion δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες των δίδυμων γιων της με αφορμή τα γενέθλιά τους, και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια, κάνοντας αναφορά και στον σύζυγό της, René Angélil, ο οποίος πέθανε το 2016.

Η Celine Dion αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της, ωστόσο αποφάσισε να κάνει την εξαίρεση λόγω της ιδιαίτερης περίστασης. «Nelson και Eddy, φέρνετε τόση χαρά, αγάπη και γέλιο στη ζωή μας, κάθε μέρα τα τελευταία 10 χρόνια. Κάνετε πολύ περήφανους εμένα, τον μεγάλο σας αδερφό και τον πατέρα σας, ο οποίος σίγουρα σας βλέπει από ψηλά. Χρόνια πολλά στα όμορφα αγόρια μου! Σας αγαπώ πολύ… -Μαμά, René-Charles και Μπαμπάς xx...», έγραψε η πασίγνωστη ερμηνεύτρια στη λεζάντα της ανάρτησης.

jenny.gr

 

Η Celine Dion έχει τρεις γιους, τον 19χρονο René-Charles και τους δίδυμους Νelson και Eddy, τους οποίους απέκτησε με τον σύζυγό της, René Angélil, ο οποίος πέθανε από καρκίνο το 2016.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.