CELEBRITIES

Η απόλυτη no make up selfie της Halle Berry στα 54 της που αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία


The Jennettes

27 Οκτωβρίου 2020

Η απόλυτη no make up selfie της Halle Berry στα 54 της που αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία

Η Halle Berry χαρακτηρίζεται από τη φυσική της ομορφιά, και φροντίζει να την αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία. 

Δεν είναι η πρώτη φορά λοιπόν, που η διάσημη ηθοποιός δημοσιεύει μία εντελώς αμακιγιάριστη selfie της, αλλά η συγκεκριμένη, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποδεικνύει ότι η ομορφιά και η κομψότητα δεν έχουν ηλικία. Η 54χρονη star ξετρέλανε τους θαυμαστές της με την παρακάτω φωτογραφία ενώ ενημέρωσε το κοινό της πως η καραντίνα έληξε επίσημα για εκείνη αφού επιστρέφει δυναμικά στην καριέρα της και στο νέο της ρόλο στην ταινία, Moonfall.  

jenny.gr

Η ίδια δείχνει εκθαμβωτική χωρίς καθόλου make up ενώ βλέπουμε ότι δεν έχει κάνει ούτε κάποιο μανικιούρ στα νύχια της. Ωστόσο, είναι τέτοιο το κάλλος της, που κανείς δεν μπορεί να σταθεί σε αυτό. Η Berry είναι όμορφη, ταλαντούχα και το κυριότερο, δεν φοβάται τα χρόνια που περνούν. Μας το απέδειξε εξάλλου, ποζάροντας χωρίς μακιγιάζ, χωρίς φίλτρα και photoshop στο Instagram.

Η ηθοποιός δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις μικρότερες σε ηλικία γυναίκες και γι' αυτό τολμάει να φωτογραφηθεί με ένα εντυπωσιακό μπικίνι και φυσικά αμακιγιάριστη. Όπως ήταν αναμενόμενο, η star εντυπωσίασε τους θαυμαστές της, που της έκαναν μόνο θετικά σχόλια για το αψεγάδιαστο πρόσωπό της!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.