CELEBRITIES

Η Kylie Jenner έκανε pixie cut και είναι ολόιδια με την Kris Jenner


The Jennettes

27 Οκτωβρίου 2020

Η Kylie Jenner έκανε pixie cut και είναι ολόιδια με την Kris Jenner

Η Kylie Jenner έχει κάνει πολλές μεταμορφώσεις στα μαλλιά της, όμως η τελευταία μάς ταξιδεύει πίσω στα '80s και είναι αρκετά τολμηρή.

Η "Βασίλισσα των μακριών μαλλιών" μόλις δημοσίευσε σε story το pixie cut που δοκίμασε επάνω της, και θα λέγαμε πως είναι ολόιδια με τη μαμά της, Kris Jenner.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, προχώρησε σε μια Barbie-- blonde απόχρωση, αλλά όπως φαίνεται, η star αρέσκεται στο να πειραματίζεται και να αλλάζει πολύ συχνά τα μαλλιά της. Έχοντας δοκιμάσει σχεδόν όλα τα χρώματα επάνω της, η Jenner στα πλαίσια προώθησης των νέων προϊόντων της Kylie Cosmetics, ανέβασε πριν λίγες ώρες stories όπου τη βλέπουμε με το τολμηρό κούρεμα, που είναι σχεδόν βέβαιο, πως είναι περούκα. 

jenny.gr

Ωστόσο, το αποτέλεσμα επάνω της είναι εντυπωσιακό και η ταύτιση με τη μητέρα της θα λέγαμε, πως είναι τρομακτική. Πριν λίγο καιρό, είχαμε δει μάλιστα, την Kris Jenner να κάνει το μακιγιάζ της κόρης της σε ένα video που σίγουρα δεν περιμέναμε. Η 64χρονη manager επιμελήθηκε το μακιγιάζ της 23χρονης κόρης της, η οποία δήλωσε στην κάμερα πως ένιωθε τρομαγμένη με το τελικό αποτέλεσμα και τις δεξιότητες της μαμάς της. Η Kris Jenner απάντησε: “Θα φέρουμε πίσω τα 80’s! Απλώς κάθισε πίσω και χαλάρωσε!”

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.