CELEBRITIES

Η Chrissy Teigen επιστρέφει με ένα μακροσκελές και συγκινητικό γράμμα μετά την απώλεια του τρίτου της παιδιού


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2020

Η Chrissy Teigen επιστρέφει με ένα μακροσκελές και συγκινητικό γράμμα μετά την απώλεια του τρίτου της παιδιού

Σχεδόν έναν μήνα μετά την απώλεια του τρίτου της παιδιού και τη συγκλονιστική της ανάρτηση στο instagram, η Chrissy Teigen επιστρέφει με ένα μακροσκελές, συγκινητικό γράμμα που δημοσίευσε στο Medium.

"...Μου φαίνεται σωστό να ξεκινήσω με ένα ευχαριστώ. Έχω λάβει αμέτρητα μηνύματα από ξένους στα social media που ξεκινούν συνήθως με το "μάλλον δεν θα το διαβάσεις, αλλά...". Σας διαβεβαιώ τα διάβασα. Όμως μερικά από τα καλύτερα γράμματα ξεκινούσαν με τη φράση "Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, αλλά..." Από την πρώτη στιγμή που χάσαμε τον Jack έπιασα τον εαυτό μου να ανησυχεί τρομερά, επειδή δεν είχα τη δυνατότητα να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά για την απίστευτη καλοσύνη. Πολλοί μοιράστηκαν μαζί μου απίστευτες προσωπικές εμπειρίες, άλλοι βιβλία και ποιήματα. Ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους, να μοιραστώ την ιστορία μας με κάθε ξεχωριστό άτομο. Αλλά ήξερα πως δεν βρίσκομαι σε κατάσταση για να το κάνω. Γι' αυτό για μένα, η φράση "δεν χρειάζεται να απαντήσεις" ήταν μια πραγματική ανακούφιση."

jenny.gr

 

Η Teigen περιέγραψε τις σοβαρές επιπλοκές που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της κύησης, τις καθημερινές αιμορραγίες, κι όλη την προσπάθεια που έκαναν για να κερδίσουν χρόνο, μέχρι τη στιγμή που ο γιατρός της ανακοίνωσε πως δεν μπορούν πια να κάνουν τίποτα και πως είχε αρχίσει να γίνεται επικίνδυνο και για τη δική της υγεία. Μιλάει ακόμη για τις σπαραχτικές στιγμές που έζησαν στην αίθουσα τοκετού: "Η μητέρα μου, ο John κι εγώ τον κρατήσαμε και τον αποχαιρέτησε ο καθένας με τον δικό του τρόπο... Ζήτησα από τις νοσοκόμες να μου δείξουν τα χέρια και τα πόδια του και τα φίλησα ξανά και ξανά. Δεν έχω ιδέα πότε σταμάτησα... Το μόνο που ξέρω είναι πως οι στάχτες του είναι σε ένα μικρό κουτί, περιμένοντας να μπει στο χώμα κάτω από ένα δέντρο στο νέο μας σπίτι...".

jenny.gr

 

Εξηγεί μάλιστα, πόσο επέμενε στη μητέρα της και τον John να τραβήξουν αυτές τις φωτογραφίες, γιατί ήξερε πως θέλει να τις έχει και πως θέλει να μοιραστεί αυτή την ιστορία. Η Teigen κλείνει το γράμμα της με τον ίδιο τρόπο που το ξεκίνησε: Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την καλοσύνη του κόσμου, τα εκατοντάδες μηνύματα που έχει λάβει, τους ανθρώπους στον δρόμο που απλώς την πλησιάζουν για να της δώσουν ένα σημείωμα συμπαράστασης, την κυρία στο ταμείο ενός καταστήματος που ήσυχα ακούμπησε λίγα λουλούδια στο καλάθι της, τους ανθρώπους που δεν γνωρίζει αλλά της συμπαραστάθηκαν, γι' αυτό παροτρύνει τον κόσμο να μοιράζεται τις ιστορίες του.  "Το γράφω αυτό γιατί ένιωθα πως χρειάζομαι να πω κάτι πριν προχωρήσω κι επιστρέψω στην κανονική ζωή. Τον Jack θα τον αγαπάμε πάντα κι έχουμε εξηγήσει στα παιδιά μας πως υπάρχει στον άνεμο, στα δέντρα και στις πεταλούδες που βλέπουν. Σας ευχαριστούμε όλους, τον καθένα ξεχωριστά που νοιαστήκατε για εμάς ή μας στείλατε την αγάπη σας και τις ιστορίες. Νιώθουμε απίστευτα τυχεροί..”.

Δείτε ακόμη: 5 + 1 φωτογραφίες που απαθανατίζουν το θαύμα της γέννησης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.